Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Vârf din aur de 14 carate push-in în diferite modele

92,00 Lei
în stoc

Dacă ai o bară care se poate împerechea cu bile sau vârfuri fără filet, atunci aici ai oportunitatea de a cumpăra un vârf extra. O poți folosi ca o bijuterie pe care o ai în plus în cazul nefericit în care pierzi una, sau vrei să ai un vârf în plus ca să le schimbi, în funcție de cheful tău sau stilul din ziua respectivă.

Toate vârfurile din făcute din aur de 14 carate și sunt fără filet. În locul filetului trebuie să fie împinse în bară (push-in), ca să stea în tensiune în interiorul barei. Dar dacă vrei să cumperi un vârf simplu, probabil știi deja cum funcționează :)

Reține că nu se potrivesc cu labretele pe bază din PFTE.

Dacă îți plac aceste modele, dar nu ai încă o bară, nu-ți face griji, avem una perfectă pentru tine. Poți alege dintre labret push-in,  barbell push-in sau această barbell push-in fără filet cu bilă fixă

Ar trebui menționat că va deveni mai ușor de pus și scos cu timpul. Dar, îl poți fixa cu ușurință prin punând jumătatea de sus în bară și îndoindu-l puțin. Tensiunea barei îl va face tare din nou.

Aceste vârfuri sunt disponibile în diferite modele, inclusiv stea, sferă, țepusă, semilună, etc. Sunt disponibile în aur alb și galben de 14 carate.

Detalii
NumeVârf din aur de 14 carate push-in în diferite modele
SKUBall-46
Modalitate închiderePush-in
TypeBilă lejeră
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Vârf din aur de 14 carate push-in în diferite modele
Rating-ul tău
Vârf din aur de 14 carate push-in în diferite modele