Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...
%

Vârf dermal sferic din opal

34,50 Lei începând de la 69,00 Lei
în stoc

Cumpără-ți un vârf dermal care iese în evidență cu această frumoasă piatra de opal rotundă disponibilă în cele mai frumoase culori. Piatra de opal este complet rotundă deci tu o poți purta pe sub haine fără să riști să se încurce în ele.

Poți cumpăra acest simplu dar rafinat vârf dermal în patru culori diferite: alb, roz, albastru sau verde. Adițional diferențelor vizuale evidente, fiecare opal are un înțeles unic.

De exemplu, opalul verde, se spune că aduce energie nouă dar și întărește sistemul imunitar. Piatra albastră ar trebui să-ți crească curajul și liniștitor emoțional. Opalul roz, pe de altă parte este varianta spirituală ce ajută efectele vindecării în timpul meditației și al somnului. Opalul alb urmărește pașii celui roz dar emană o vibrație pozitivă ce creează o balanță interioară excelentă.

Toate cele patru pietre sunt pur si simplu frumoase și toate posedă calități unice. Alegerea este în întregime în funcție de nevoile și gusturile tale.

Detalii
NumeVârf dermal sferic din opal
SKUDermal-30
Grosimea firului1.2 mm (se potrivește dermalelor de 1.6 mm)
TypeTop dermal
Parte a corpuluiArcadă, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Obraz, Butterfly, Stern, Decolteu, Șolduri, Christina/Venus, Dermal
MaterialOțel chirurgical
Dimensiunea bilei4 mm.
Tip de piatrăOpal sintetic
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Vârf dermal sferic din opal
Rating-ul tău
Vârf dermal sferic din opal