Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Labret din aur de 14K cu filet interior strălucitor-30%

167,30 Lei începând de la 239,00 Lei -30%
în stoc

Acest labret poate fi folosit într-o varietate de piercing-uri. Este folosit de cele mai multe ori în ureche și buză, datorită spatelui plat. Farfuriuța plată este confortabilă la purtare, de exemplu, între buză și gingii, unde bila normală ar fi supărător de folosit.

Acest labret este făcut din aur de 14 carate și este disponibil în 3 diferite culori de aur: clasicul aur galben, aur roze și aur alb. Cantitatea de aur este la fel în toate cele trei modele. În afară de culoarea aurie, mai poți alege și dintre mărimi de labrete și topuri. Dacă ești norocoasă să ai trei piercing-uri de ureche, precum cel de helix, tu poți cumpăra trei mărimi de pietre diferite dintr-un rând de pietre ce devin mai mari sau mai mici spre capăt.

Labretul este echipat cu un filet intern extra lung, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de câteva răsuciri extra să-l înșurubezi complet, și este un avantaj deoarece nu vei pierde piatra.

Pe scurt, acest labret este potrivit pentru diferite piercing-uri și este făcut din aur de 14 carate, un material de o calitate mai mare decât bijuteriile normale.

Detalii
NumeLabret din aur de 14K cu filet interior strălucitor
SKUU-Labret-124
Campanie-30%
Grosimea firului1.2 mm.
Modalitate închidereFilet interior
TypeBarbell
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Tip de piatrăZirconia cubică
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Labret din aur de 14K cu filet interior strălucitor
Rating-ul tău
Labret din aur de 14K cu filet interior strălucitor