Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel captiv cu bilă cilindrică și piatră de opal-50%

22,00 Lei începând de la 44,00 Lei -50%
în stoc

Acest cercel captiv arată ca unul normal, exceptând faptul că bila nu este rotundă, este cilindrică. Acesta face închiderea bilei să arate plată. Înseamnă și că cercelul se ține pe piele, și bila va ieși în exterior. Cum cilindrul este plat în partea din spate, va sta plat pe piele și va ieși în exterior. 

Cercelul este disponibil în diferite culori, diametre și mărimi. Nu este posibil să alegi mărimea bilei, cum aceasta va veni în mărimi în funcție de dimensiunile cercelului. - Nu va fi posibil să ai o grosime de 2g (6 mm) cu bilă de 3 mm; bila trebuie să fie mai mare decât grosimea cercelului.

În mărimile mai mici, cilindrul este ușor de inserat și de scos. Dar în mărimile mai mari, poate fi o idee bună să folosești un deschizător de cercei, cum cerceii mai mare combinați cu diametre mici pot fi greu de deschis. Cilindrul are două indentări în care sunt presate capetele cercelului. 

Opalul menționat nu este o piatră de opal reală, cum sunt fragile și nu foarte potrivite pentru bijuteriile piercing. Acest cercel captiv prezintă o piatră de opal sintetică, făcându-l mai durabil. Dar abia poți observa diferența față de o piatra adevărată. 


Detalii
NumeCercel captiv cu bilă cilindrică și piatră de opal
SKUU-Ring-147
Campanie-50%
Modalitate închidereCercel captiv cu bilă
TypeBarbell
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Buric, Labia, Capișon clitoridian, Frenum, Hafada, Lorum, Sfârc
MaterialOțel chirurgical
Tip de piatrăOpal sintetic
Produsul este lipit?Da
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel captiv cu bilă cilindrică și piatră de opal
Rating-ul tău
Cercel captiv cu bilă cilindrică și piatră de opal