Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Top dermal cu piatră mare

29,00 Lei
în stoc

Aici poți vedea un dermal frumos sar simplu disponibil în multe culori și mărimi. Este aproape imposibil să nu găsești unul care să fie potrivit nevoilor tale.

Ancorele dermale pot fi inserate în diferite părți ale corpului; de fapt doar imaginați ta este limita. Dar inserarea unui piercing dermal are de multe ori o decizie semnificativă în legătură cu mărimea bijuteriei. Unele ancore dermale sunt sub haine, deci vârfurile dermale nu ar trebui să fie prea mari ca să eviți să se agățe sau să rupă hainele. În acest caz, poate fi avantajos să alegi o mărime discretă, cum ar fi un model de 3 mm. Uneori poate vei vrea ca piercing-ul tău să iasă în evidență pe cât de mult posibil. Pentru acele cazuri ar trebui să alegi dintre 4 sau 5 mm. Ia aminte că acest vârf de dermal se pune puțin mai sus decât alte vârfuri dermale.

Acest vârf dermal este făcut din oțel chirurgical polișat. Este disponibil în nouă culori, de la clasicul transparent, femininele pasteluri și tonurile deschise până la negrul carbon. Ia-ți cât timp ai nevoie să alegi culoarea pietrei, cum acest dermal este disponibil în diferite feluri depinzând de modelul ales de tine.

Te rugăm să iei aminte că vei plăti doar pentru vârful dermal. Ancora dermală nu este inclusă în preț. 

Detalii
NumeTop dermal cu piatră mare
SKUDermal-24
Grosimea firului1.2 mm (se potrivește dermalelor de 1.6 mm)
TypeTop dermal
Parte a corpuluiArcadă, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Obraz, Butterfly, Stern, Decolteu, Șolduri, Christina/Venus, Dermal
MaterialOțel chirurgical
CuloareLucios
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Top dermal cu piatră mare
Rating-ul tău
Top dermal cu piatră mare