Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Top dermal cu piatră mare-30%

Oferta se încheie în ...
20,30 Lei începând de la 29,00 Lei -30%
în stoc
Oferta se încheie în ...

Aici poți vedea un dermal frumos sar simplu disponibil în multe culori și mărimi. Este aproape imposibil să nu găsești unul care să fie potrivit nevoilor tale.

Ancorele dermale pot fi inserate în diferite părți ale corpului; de fapt doar imaginați ta este limita. Dar inserarea unui piercing dermal are de multe ori o decizie semnificativă în legătură cu mărimea bijuteriei. Unele ancore dermale sunt sub haine, deci vârfurile dermale nu ar trebui să fie prea mari ca să eviți să se agățe sau să rupă hainele. În acest caz, poate fi avantajos să alegi o mărime discretă, cum ar fi un model de 3 mm. Uneori poate vei vrea ca piercing-ul tău să iasă în evidență pe cât de mult posibil. Pentru acele cazuri ar trebui să alegi dintre 4 sau 5 mm. Ia aminte că acest vârf de dermal se pune puțin mai sus decât alte vârfuri dermale.

Acest vârf dermal este făcut din oțel chirurgical polișat. Este disponibil în nouă culori, de la clasicul transparent, femininele pasteluri și tonurile deschise până la negrul carbon. Ia-ți cât timp ai nevoie să alegi culoarea pietrei, cum acest dermal este disponibil în diferite feluri depinzând de modelul ales de tine.

Te rugăm să iei aminte că vei plăti doar pentru vârful dermal. Ancora dermală nu este inclusă în preț. 

Detalii
NumeTop dermal cu piatră mare
SKUDermal-24
Campanie-30%
Grosimea firului1.2 mm (se potrivește dermalelor de 1.6 mm)
TypeTop dermal
Parte a corpuluiArcadă, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Obraz, Butterfly, Stern, Decolteu, Șolduri, Christina/Venus
MaterialOțel chirurgical
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Top dermal cu piatră mare
Rating-ul tău
Top dermal cu piatră mare