Calendarul de Crăciun Bodymod
Vezi oferta zilei
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Stud nazal din aur de 14k cu trei pietre mici

Epuizat din stoc

Stud-ul de nas pe care îl vezi în poză alăturată prezintă cele mai fine mici pietre, ce sunt ținute de cel mai pur aur de 14 carate. Cele trei pietre cristal sunt grupate formând o mică floare triunghiulară cu un mic buton în mijloc. Ține doar de tine dacă florile arată ca o floare sau ești mai atrasă de simbolul Trinității.

După cum am menționat, bara de nas este făcută din aur de 14 carate în loc de 24 de carate. Diferența între aurul de 14 carate și 24 de carate este cea de-a doua variantă este un material foarte moale. Se poate îndoi ușor, deci este mai predispus la zgârieturi sau rupere. Aurul de 14k conține aproximativ 0.58% aur pur. Restul fiind alte materiale care sunt mai rezistente la lovituri și zgârieturi, deci aurul de 14 carate va fi o bijuterie durabilă spre deosebire de bijuteriile din aur de 24 de carate.

Tu alegi dacă bara de nas ar trebui să fie din elegantul aur alb sau infailibilul aur galben. Ambele sunt de 14 carate, deci singura diferență dintre modele este culoarea. Bara are o lungime de aproximativ 1/4 inches (6 mm) și un encartament 20g (0.8 mm). Capătul barii prezintă o mică bilă care este puțin mai mare decat gabaritul bării. Încuie bijuteria bine făcând-o sigură să stea în nas.

Detalii
NumeStud nazal din aur de 14k cu trei pietre mici
SKUNose-167
Grosimea firului0.8 mm.
TypeTijă de nas
Parte a corpuluiNară
Lungime6 mm.
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Stud nazal din aur de 14k cu trei pietre mici
Rating-ul tău
Stud nazal din aur de 14k cu trei pietre mici