Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Stud de ureche cu șarpe

34,00 Lei
în stoc

Există foarte multe bijuterii sweet și feminine, dar, de multe ori este dificil să găsești o bijuterie care să fie fun și originală. Totuși, aceasta le are pe toate: piercing-ul în formă de șarpe combină creativitatea cu design-ul, iar rezultatul nu e de ratat.

Șarpele este foarte drăguț și reunește multe detalii în partea din față, iar finalul cozii împreună cu capul șarpelui nu sunt acoperite modelul pielii de șarpe, ceea ce îi dă un contrast foarte interesant. În plus, capul șarpelui poartă o piatră frumoasă, strălucitoare, de culoare deschisă și în formă de picătură, care se potrivește perfect cu designul bijuteriei. În plus, el strălucește atunci când lumina se reflectă în ea.

Această bijuterie este disponibilă în două culori diferite. Culoarea argintie este, probabil mai neutră și clasică, în vreme ce varianta aurie are un ton mai cald pe care multe persoane îl iubesc.

Acest stud frumos în formă de șarpe are mărimea potrivită pentru oricare dintre piercing-urile de tragus, helix sau lobul urechii.

Detalii
NumeStud de ureche cu șarpe
SKUBarbell-157
Grosimea firului1.2 mm.
Modalitate închidereFilet exterior
TypePiercing ureche
Parte a corpuluiLobul urechii
Lungime6 mm.
MaterialOțel chirurgical
Dimensiunea bilei3 mm.
Produsul este lipit?Da
Tipul placăriiStandard
Număr bucăți1 buc.
Materiale secundareAlamă
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Stud de ureche cu șarpe
Rating-ul tău
Stud de ureche cu șarpe