Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERE SURPRIZĂ

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Scut de sân cu țepi

44,00 Lei
în stoc

Un scut de piept cu vârfuri ascuțite, este o bijuterie îndrăzneață pentru piercing-urile tale de sân și, în plus, nu este chiar tipul de bijuterii pe care toți ceilalți îl pot avea. Deci, dacă vrei să ieși în evidență într-o manieră puțin mai ciudată și extrem de îndrăzneață, atunci acest scut de piept cu vârfuri ascuțite sau cu țepi așa cum mai sunt denumite, probabil va fi exact pentru tine.

Scutul de sân este fabricat din oțel chirurgical, un material potrivit pentru cele mai multe piercing-uri. Diametrul interior măsoară 15 mm, iar țepii au 5 mm înălțime. Inelul în sine este de 5 mm adâncime, cu tija situată în mijloc. Este o dimensiune care se încadrează în standard, astfel încât să se potrivească majorității sânilor.

Scutul este echipat cu câte șase vârfuri ascuțite, dintre care două au rol de bile de blocaj. Acest lucru înseamnă că ambele pot fi deșurubate astfel încât bijuteria să poată fi inserată în piercing-ul de sân, din ambele părți, în funcție de cum este cel mai ușor pentru tine. Celelalte patru vârfuri ascuțite sunt fixate pe inel și nu pot fi deșurubate.

Detalii
NumeScut de sân cu țepi
SKUNipple-15
Grosimea firului1.6 mm.
Modalitate închidereFilet exterior
TypeScut de sân
Parte a corpuluiSfârc
Lungime15 mm.
MaterialOțel chirurgical
Dimensiunea bilei5 mm.
CuloareLucios
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Scut de sân cu țepi
Rating-ul tău
Scut de sân cu țepi