• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 113

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 113

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Reduceri la magazinul BodyMod.ro

La magazinul BodyMod.ro ne place să facem reduceri, deoarece ne schimbăm în mod constant gamele de bijuterii. Prin urmare, am realizat această pagină de reduceri speciale, în care pot apărea toate produsele noastre. Am redus foarte mult prețurile, ceea ce înseamnă că veți economisi foarte mult dacă îți vei cumpăra accesoriile pentru piercing de aici.

Vizitați paginile noastre de reduceri și găsiți inspirație pentru a profita de câteva dintre cele mai bune oferte. Dacă sunteți în căutarea unor piercing-uri ieftine, vă aflați la locul potrivit. Aici aveți ocazia să faceți niște achiziții foarte bune, fără să renunțați la calitate. Citiți mai multe despre reducerile noastre generoase mai jos. Promitem că nu veți fi dezamăgiți.

Multe reduceri bune la magazinul BodyMod.ro

La magazinul BodyMod.ro avem multe produse la reducere. Acest lucru înseamnă că puteți găsi o mulțime de oferte minunate, unde puteți economisi o mulțime de bani. În magazinul nostru avem tot felul de reduceri, de la piercing-uri de limbă asortate și inele cu bile ieftine la cărți despre tatuaje și alte bijuterii ieftine.

Acordați-vă timp să căutați printre reducerile noastre. Nu avem nici o îndoială că veți găsi care va fi pe gustul dvs. Ne străduim să facem reducerile noastre la piercing-uri și alte accesorii cât mai interesante. Este important pentru noi ca și clienții noștri să aibă posibilitatea de a economisi mai mult, prin găsirea de unor produse la reducere la noi.

Piercing-uri de limbă asortate

La magazinul BodyMod.ro avem la reduceri o mulțime de produse diferite. Printre aceste produse regăsim piercing-uri asortate de limbă. Puteți obține, aceste piercing-uri de limbă din oțel chirurgical și acril la un preț foarte mic pentru un piercing realizat din materiale sigure (oțel chirurgical și acrilic).

Dacă aveți nevoie de un piercing de limba nou și incitant comandați-l cât timp este la reducere. Nu promitem că îl vom păstra pe stoc. Deci comandați-l chiar azi.

Piercing-uri ombilicale asortate cu bilă din acril

Avem, de asemenea, Piercing-uri ombilicale asortate în reducerile noastre. Pentru un preț minim, poți cumpăra un piercing frumos și asortat de buric chiar acum. Toate piercing-urile ombilicale au dimensiuni standard. Tija furnizată este, desigur, fabricată din oțel chirurgical aprobat, astfel că nu trebuie să vă faceți griji în privința calității.

Mărgelele furnizate sunt fabricate din acril și sunt disponibile într-o mare varietate de culori și modele. dacă doriți să profitați de ofertă înainte ca ea să dispară, ar trebui să comandați astăzi. Nu putem garanta că produsele vor mai fi pe stoc și mâine.

O idee bună pentru cadouri

La magazinul BodyMod.ro avem adesea mai multe produse bune la reduceri. Multe din aceste produse pot fi perfecte pentru cadouri pentru prietenul sau prietena dvs. sau poate pentru cineva din familie. Chiar dacă produsul este la reducere, asta nu înseamnă că nu are o calitate ridicată. Prin urmare, puteți comanda în siguranță un nou cadou piercing de la magazinul BodyMod.ro, economisind o mulțime de bani.

Sperăm să găsiți produsele dorite la reducerile noastre.

Abonați-vă la Feed-uri RSS