Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Plug din lemn cu sidef și sârmă din cupru

279,00 Lei
în stoc

Materialele organice sunt potrivite pentru stretching- întinderi care au trecut de procesul de vindecare, cum pot reduce mirosurile neplăcute prin permiterea pielii să respire. Sunt ideale pentru oamenii care suferă de alergii, pentru că nu conțin nichel. Dezavantajul acestora este că sunt puțin fragile: sunt sensibile la umezeală și căldura excesivă, ce pot cauza ruperea sau deformarea. Acest tip de bijuterii necesită puțin mai multă îngrijire, în schimb această piesă incredibilă este bună pentru corpul tău.

Plugul pe care ai făcut click este făcut dintr-un material organic: lemn. Este disponibil în mărimi de la 00g (10 mm) la 25 mm. Așadar, din păcate, nu este un plug pentru începătorii din lumea stretching-ului. Dar nu-ți face griji, vei ajunge acolo curând.

Partea din față are un mic disc din sidef în centru, înconjurat de o sârmă din cupru. Sună ciudat dacă citești această descriere înainte să-l vezi dar chiar arată super pe plug.

Fiind un plug din lemn, trebuie să tii minte că pot exista mici variațiuni de la piesă la piesă, dar este si frumusețea bijuteriilor organice.

Detalii
NumePlug din lemn cu sidef și sârmă din cupru
SKUPlug-169
TypePlug
MaterialLemn
Adâncime12 mm
Număr bucăți1 buc.
Materiale secundareSidef
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Plug din lemn cu sidef și sârmă din cupru
Rating-ul tău
Plug din lemn cu sidef și sârmă din cupru