Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Labret din aur de 14k cu piatră-20%

Oferta se încheie în ...
148,00 Lei începând de la 185,00 Lei -20%
în stoc
Oferta se încheie în ...

Când îți iei o bijuterie nouă, te uiți cu atenție la calitate cum te uiți și la preț? Acum poți împușca două păsări cu un singur foc fără să faci nici un conpromis!

Acest delicios mic labret este făcut din cel mai pur aur, în timp ce prețul este mic pe cât posibil pentru o bijuterie de cea mai bună calitate.

Prezintă un design simplu și atemporal. Bila din vârf rotundă, disponibilă ân 1/8 inches și 5/32 inches (3 și 4 mm), vine cu o singură piatră transparentă ce strălucește și lucește oricunde lumina îl atinge. Labretul este elegant, cu stil și practic și este cu siguranță o bună afacere. 

Bijuteria labret este optimă pentru piercing-urile de buză datorită spatelui plat. Acest capăt plat este parte din piesa ce stă în interiorul gurii sau a buzei, pe care abia îl simți datorită designului ingenios. În același timp, este blând cu dinții și gingiile. Dacă vrei să-ți protejezi gingiile și mai mult poți cumpăra o mică placă de silicon să te protejeze. 

Detalii
NumeLabret din aur de 14k cu piatră
SKULabret-89
Campanie-20%
Modalitate închidereFilet exterior
TypeLabret
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Labret din aur de 14k cu piatră
Rating-ul tău
Labret din aur de 14k cu piatră