Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Labret din aur de 14k cu piatră

279,00 Lei
în stoc

Când îți iei o bijuterie nouă, te uiți cu atenție la calitate cum te uiți și la preț? Acum le poți avea pe amândouă fără niciun compromis!

Acest delicios mic labret este făcut din cel mai pur aur, în timp ce prețul este mic pe cât posibil pentru o bijuterie de cea mai bună calitate.

Are un design simplu și atemporal. Bila din vârf rotundă, de 3 mm, are o singură piatră transparentă care strălucește și lucește oriunde întâlnește lumina. Labretul este elegant, cu stil și practic și este cu siguranță o bună afacere. 

Bijuteria labret este optimă pentru piercing-urile de buză datorită spatelui plat. Acest capăt plat este parte din piesa ce stă în interiorul gurii sau a buzei, pe care abia îl simți datorită designului ingenios. În același timp, este blând cu dinții și gingiile. Dacă vrei să-ți protejezi gingiile și mai mult poți cumpăra o mică placă de silicon să te protejeze. 

Detalii
NumeLabret din aur de 14k cu piatră
SKULabret-89
Modalitate închidereFilet exterior
TypeLabret
Parte a corpuluiLobul urechii, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Labret din aur de 14k cu piatră
Rating-ul tău
Labret din aur de 14k cu piatră

*Articolele din aur 14ct sunt excluse.