Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel de nas din aur de 14k cu piatră încrustată

119,00 Lei
în stoc

Dacă ești în căutarea unui stud de nas ce îți va scoate stilul și eleganța în evidență, ești în locul potrivit. Acest stud de nas senzațional făcut din aur de 14 carate, dispnibil în două modele. Primul este clasicul aur galben pe care îl cunoaște toată lumea. Al doile model este făcut dintr-un aur mai puțin cunoscut ce unii îl consideră mai elegant: aur alb. Ambele culori de aur sunt la fel de calitative, deci alege în funcție de gustul tău peronal.

Acestă bijuterie pin fabuloasă în formă de L, un tip de stud între un stud de nas normal și un șurub de nas. Are nevoie de puțină răbdare să-l pui în piercing-ul tău, dar se pregătește perfect. Această bijuterie are cele mai bune caracteristici a două tipuri de stud deoarece este ușor de pus sau de scos și mulțumită designului său, se potrivește perfect piercing-ului tău de nas fără nici un risc de a scăpa.

Partea vizibilă a stud-ului prezintă o frumoasă piatră de cristal. Este un model de piatră încrustat în tijă, deci nu are gheruțe, dar designul său o ține securizată în bijuterie.

Detalii
NumeCercel de nas din aur de 14k cu piatră încrustată
SKUNose-117
Grosimea firului0.8 mm.
TypeFormă de L
Parte a corpuluiNară
Lungime6 mm.
Dimensiunea bilei3 mm.
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel de nas din aur de 14k cu piatră încrustată
Rating-ul tău
Cercel de nas din aur de 14k cu piatră încrustată

*Articolele din aur 14ct sunt excluse.