Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel de buric cu trandafir negu și pietre

69,00 Lei
în stoc

Aici ai șansa de a-ți oferi o barbell sexy și fabuloasă pentru piercing-ul ombilical cu adevărat delicios cu un trandafir super-frumos ca bilă inferioară. Trandafirul este fixat cu fermitate pe tijă, astfel încât nu există nici un pandantiv liber, ceea ce face, de asemenea, bijuteria foarte potrivită pentru utilizarea zilnică.
Frumosul trandafir are cinci petale exterioare și trei petale interioare care se suprapun ușor. Designul realist dă adâncime și atemporalitate florii, în timp ce petalele adaugă o dimensiune suplimentară designului, cu culoarea lor de bază întunecată. Fiecare petală are o margine exterioară lucioasă care este acoperită cu pietre frumoase, transparente, care sclipesc și strălucesc, ca niște mici picături de rouă la soare.
Bijuteria este fabricată din oțel chirurgical, un material incredibil de durabil, care nu se estompează și nu se șterge. Oțelul chirurgical este un material lucios și argintiu, dar spre deosebire de argint, este foarte robust și hipoalergenic.
Bila superioară este echipată cu o singură piatră transparentă care se potrivește perfect cu pietrele transparente de pe marginea petalelor și astfel completează designul elegant.

Detalii
NumeCercel de buric cu trandafir negu și pietre
SKUBelly-372
Grosimea firului1.6 mm.
Modalitate închidereFilet exterior
TypeTijă de buric
Parte a corpuluiBuric
Lungime10 mm.
MaterialOțel chirurgical
Dimensiunea bilei5 mm.
CuloareLucios
Produsul este lipit?Da
Tipul placăriiStandard
Număr bucăți1 buc.
Materiale secundareAlamă
Bijuteria este placată?Da, doar pandandivul
Lungimea totală34 mm.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel de buric cu trandafir negu și pietre
Rating-ul tău
Cercel de buric cu trandafir negu și pietre