Calendarul de Crăciun Bodymod
Vezi oferta zilei
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cercel captiv gros cu bilă și filet

92,00 Lei
în stoc

Îți prezentăm cea mai moderna bijuterie piercing. Acum poți cumpăra un cercel captiv cu cea mai la îndemână bilă. După cum știi cerceii captivi în mărimi foarte mari sunt de obicei sunt greu de deschis și închis. Dar când îl vei încerca pe acesta, îl vei găsi incredibil de sexy. Acest cercel, în loc de bilă captivă între două capete, are o bila înfiletată care este înșurubată la un capăt.

În alte cuvinte, nu va trebui să folosești un deschizător de cercei, chiar dacă este în general nevoie de el pentru bijuteriile piercing mai mari. În plus, cercelul are un mic spațiu între bila înșurubabilă și celălalt capăt al cercelului.

Poți folosi acest cercel în fiecare piercing atâta timp cât mărimea se potrivește, mai ales pentru piercing-urile intime. Doar tu setezi limita!

Cercelul este făcut din 100% oțel chirurgical, un material rezistent și excelent pentru bijuteriile piercing. Cumpără un nou cercel bilă în mărimea aleasă de tine. Odată selectată, adaugă-l comenzii tale și îl vei avea livrat la tine în câteva zile.

Detalii
NumeCercel captiv gros cu bilă și filet
SKURing-78
Modalitate închidereFilet interior
TypeCercel cu bilă captivă
Parte a corpuluiSeptum, Prințul Albert, Frenum, Hafada, Lorum, Stretching
MaterialOțel chirurgical
CuloareLucios
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cercel captiv gros cu bilă și filet
Rating-ul tău
Cercel captiv gros cu bilă și filet