Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Cătușă pentru ureche cu pandativ

24,00 Lei
în stoc

E o sărbătoare adevărată pentru ureche când o răsfățați cu această cătușă de ureche frumoasă și elegantă care poate fi folosit fără un piercing propriu-zis. Micuța și drăguța cătușă de ureche trebuie doar să fie strânsă în jurul marginii exterioare a urechii, după care va sta fixată singură în clemele ei. Este perfectă dacă nu ai piercing pe marginea urechii sau dacă dorești să probezi un piercing înainte de a lua decizia finală de îți face o gaură acolo.

Nu există multe cătușe de ureche cu pandantive, deci e un stil cu totul unic pe care puteți pune mâna aici. Pandantivul în sine este în formă de lacrimă, astfel încât să seamănă cu o picătură care se rostogolește peste ureche în timp ce are o decorare în interior cu o piatră rotundă cristalină. Piatra este tăiată cu bine cunoscuta "tăietura diamant", ceea ce înseamnă că are o mulțime de fațete diferite, pe care lumina o poate se poate reflecta.

Efectul de sclipire este grozav pentru o mică piesă de bijuterie care este demnă, din toate punctele de vedere, de orice prințesă.

Detalii
NumeCătușă pentru ureche cu pandativ
SKUFake-161
Modalitate închidereCu clemă
TypeEar cuff
Diametrul inelului10 mm.
MaterialAlamă
CuloareLucios
Produsul este lipit?Da
Tipul placăriiStandard
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Cătușă pentru ureche cu pandativ
Rating-ul tău
Cătușă pentru ureche cu pandativ