-15% la toate bijuteriile
Se aplică automat la checkout
Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Bile plate pentru piercing-15%

Primești 15% REDUCERE la checkout!

...

Epuizat din stoc

Primești 15% REDUCERE la checkout!

...

Bilele plate pot fi extrem de practice pentru multe piercing-uri diferite, dar pot da un aspect complet diferit față de bilele rotunde obisnuite.
De exemplu, o bilă plată poate fi preferabilă locurilor în care o bilă obișnuită îți ocupa prea mult spațiu. De exemplu, se poate menționa cazul bilelor inferioare ale unui piercing de limbă, unde o bilă mai mare de 5 mm poate fi incomodă pentru multe persoane. Cu o bilă plată se poate obține lățimea necesară pentru ca tija să stea acolo unde ar trebui, iar înălțimea mică te face să nu o simți în gura.
De asemenea, bilele pot fi foarte practice în diverse piercing-uri ale urechilor, precum și în piercing-urile intimie sau oriunde în altă parte vă permite imaginația.
Pe lângă utilitate, după cum s-a menționat, o bilă plată are și un aspect unic. Bilele plate nu sunt ceva obișnuit în industria piercing și pot atrage cu ușurință atenția cu aspectul lor special.
Dacă ești în căutare de ceva diferit sau mai practic pentru piercing-ul tău, atunci aruncă o privire asupra acestor bile și testează-le.

1.2 mm. = 4 x 1.6 mm.
1.6 mm. = 5 x 2.0 mm.

Detalii
NumeBile plate pentru piercing
SKUBall-40
Campanie-15%
Modalitate închidereFilet exterior
TypeBilă lejeră
MaterialOțel chirurgical
CuloareLucios
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Bile plate pentru piercing
Rating-ul tău
Bile plate pentru piercing