• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

11 Articol(e)

pe pagină

11 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tije curbate pentru piercing-uri intime masculine

Mulți bărbați preferă o tijă curbată pentru piercing-urile intime care sunt plasate în locurile cele mai sensibile și mai ales atunci când piercing-ul se face pe lungimea penisului. O tijă curbată are avantajul că se poate potrivi cu aproape orice tip de piercing intim masculin, atâta timp cât dimensiunile tijei se potrivesc doar scopurilor piercing-ului.

Locul de amplasare a piercing-urilor

Atunci când un piercing este plasat pe penis, puteți folosi tije drepte și curbate. Dar când poziția este verticală, cum ar fi, de exemplu apadravya sau un piercing intim Dydoe intimpiercing, este un mare avantaj să folosiți tije curbate. De fapt, poate fi oarecum imposibil să se utilizeze o tijă dreaptă într-un piercing plasat longitudinal, deoarece nu va fi suficientă "adâncime" pentru ca tija să se fixeze. Mulți preferă de asemenea tijele curbate până la piercing-ul care merge de-a lungul penisului, dar aici este mai mult o chestiune de gust și plăcere, deoarece ambele tipuri de tije pot fi ușor de fixat la piercing-urile orizontale.

Materiale și design

Există mai multe tipuri diferite de tije curbate din care poți alege. De exemplu, puteți merge pe calea clasică și alegeți o tija curbată din titan, cu o bilă mică la fiecare capăt. Când alegeți un produs din titan, este bine să știi că este de înaltă calitate, și este, de asemenea, incredibil de hipo-alergenic, astfel încât veți obține, fără îndoială, o bijuterie cu adevărat frumoasă de piercing.

Cu toate acestea, există, de asemenea, multe alte materiale din care puteți alege, cum ar fi PTFE. Acesta este un produs foarte flexibil, atât din punct de vedere al designului, cât și al materialului. PTFE este un material plastic moale și flexibil, care poate fi tăiat la capete până la lungimea pe care doriți să o aibă. În același timp, aveți posibilitatea de a decora cu libertatea de alegere între o varietate de culori frumoase. Tija PTFE este foarte sus pe o scară confortului și va atrage, cu siguranță, o atenție deosebită asupra piercing-ului intim, cu un adaos de pietre frumos colorate.

Puteți, desigur, obține o tijă curbată cu vârfuri ascuțite. Aici puteți alege, de asemenea, o tijă hipoalergenică curbată cu vârfuri ascuțite din titan sau puteți alege o frumoasă tijă curbat negru cu țepi. Tija neagră este realizată din oțel chirurgical care este apoi acoperit cu titan negru.