• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

31 Articol(e)

pe pagină

31 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Potcoave pentru piercing-urile intime masculine

O potcoavă vă oferă ocazia pentru o mare varietate de piercing-uri intime, deoarece acestea sunt disponibile în atât de multe nuanțe și modele diferite. Forma unui potcoave este ca un inel obișnuit, la care, totuși lipsește o bucată mică din acel inel. În schimb, oferă cele două capete ale potcoavei, pe care pot fi montate bile sau vârfuri ascuțite într-o multitudine de culori diferite.

Potcoave mari

Dacă sunteți în căutarea unei piese frumoase, mari și solide ca bijuterie pentru piercing-ul intim căruia vreți să-i dați „greutate“, atunci marea noastră potcoavă din oțel chirurgical, va fi ideală pentru tine. O oferim atât într-o variantă cu bile pentru capete, cât și în versiunea puțin mai sofisticată, cu vârfuri ascuțite. Ambele modele sunt disponibile în diferite dimensiuni și culori și sunt de asemenea cu un preț foarte accesibil pentru majoritatea. Dacă nu sunteți atât de entuziasmat de culorile diverse, dar preferați doar cârligul clasic din oțel lucios, potcoava noastră clasică cu vârfuri ascuțite poate fi, de asemenea, o alegere excelentă.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei potcoave mari care nu este prea greu de purtat, atunci puteți să vă uitați, de asemenea, la potcoava noastră acrilică. Sunt disponibile cu grosimi de până la 8 mm și din material acrilic negru și albastru. Avantajul dimensiunilor mari este faptul că bijuteriile nu sunt atât de grele pentru a fi purtate, chiar dacă ar avea cea mai mare dimensiune.