• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

21 Articol(e)

pe pagină

21 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Inele pentru piercing-uri intime masculine

Dacă doriți inele pentru piercing-ul dvs intim atunci ar trebui să fiți atenți aici. Un inel de piercing nu este doar o varietate de inel disponibil într-o mare varietate de modele. Ce fel de inel se potrivește, este adesea doar o chestiune de gust și plăcere și, bineînțeles, de obiectivele piercing-ului tău intim.

Inele cu bile

Mulți preferă să utilizeze inele cu bile, atât pentru că sunt ușor de obținut, dar și pentru că designul cu bilă e atrăgător. Cea mai obișnuită formă de inel cu bile este cea în care bilele sunt tensionate între cele două capete ale inelului. Aici, bilele se fixează cu ușurință prin două caneluri mici pe partea laterală a bilei în care se strecoară capetele inelului. Vedeți acest tip de design în torusul nostru mare din oțel chirurgical, disponibil de la 2mm și până la 10mm grosimea firului.

Inele complete

În timp ce unii bărbați preferă un inel cu bilă în piercing-ul lor intim, există și alții care ar prefera un inel complet. Ceea ce caracterizează un inel complet este tocmai că este fără sfârșit, rotindu-se infinit în jurul său atunci când este în piercing fără a se confrunta cu rezistență. Puteți alege fie un inel clasic complet din oțel chirurgical, fie puteți alege un inel acrilic complet care este un material mult mai ușor decât oțelul. Dacă sunteți adeptul dimensiunilor mari, este o idee bună să alegeți un inel acrilic complet, care este un material foarte frumos și ușor. Nu veți observa prea mult că aveți un inel în piercing, deoarece cântărește foarte puțin.

Inele unice

Dacă sunteți în căutarea a ceva unic care este diferit de ceea ce au majoritatea oamenilor, atunci vă puteți permite și asta. Dacă îți plac dimensiunile mici, poți obține, de exemplu, o bilă pătrată. Funcționează ca o bilă de inel obișnuită doar că are forma pătrată în loc să fie rotundă.
Cu toate acestea, dacă vă plac dimensiunile ușor mai mari și credeți că este minunat dacă este atât unic, cât și un pic pervers în același timp, atunci ar trebui să verificați inelele noastre de piercing cu vârfuri ascuțite. Avem ambele variante de inele cu 6 vârfuri detașabile și o variantă completă cu 3 vârfuri detașabile. Datorită faptului că puteți roti micile vârfuri ascuțite, nu trebuie să scoateți inelul pentru a comuta între a avea țepii sau nu. Pur și simplu lăsați inelul pe poziție și apoi puneți sau scoateți vârfurile ascuțite după dorințe și nevoi.

Rețineți că niciun piercing intim nu are același obiectiv și, prin urmare, inelele noastre pot să nu se potrivească cu piercing-ul. Un inel cu un diametru de 8 mm nu va fi cel mai potrivit pentru tine (sperăm că nu)