• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 114

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 114

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Pierging-uri intime pentru bărbați

La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de piercing-uri intime pentru bărbați. Piercing-ul intim este pentru mulți un piercing foarte sexy, care, în același timp, poate părea excitant și provocator. Cititi mai multe despre piercing-ul intim pentru bărbați mai jos.

De ce să ai un piercing intim?

Există mulți bărbați care aleg să-și facă un piercing intim. Motivele pentru care o fac pot fi mai multe. Mai jos am reunit trei motive posibile pentru care îți poți face un piercing intim ca bărbat.

Adrenalina:

Mulți oameni aleg să-și facă un piercing intim deoarece obțin un influx de adrenalină complet de nedescris din asta. Și un piercing intim pare pentru mulți drept piercing-ul suprem. De aceea, unii aleg să-și facă piercing "acolo jos" deoarece obțin o mare satisfacție din asta.

Condimentarea vieții sexuale:

Atunci când ai piercing-uri în locuri intime, asta are, de asemenea, un efect asupra vieții sexuale ulterioare. Femeile pot fi excitate suplimentar cu un inel cu bilă în partea de jos, și același lucru se poate întâmpla și cu bărbații. Făcându-ți un piercing, îți poți crește gradual intensitatea vieții sexuale. Deoarece oamenii sunt foarte sensibili în zona dintre picioare, un piercing intim dă o senzație în plus de plăcere în timpul actului sexual.

Decorarea corpului:

Mulți aleg să-și facă un piercing pentru că li se pare că arată grozav. La fel cum mulți aleg să fie tatuați, să se decoreze cu ceva personalizat, există și mulți care folosesc piercing-uri intime ca decorațiuni personale. Fie cu bijuterii de piercing mari sau colorate fie cu cele mai pesonalizate și mai elegante.

Cum să-ți curăți cel mai bine piercing-ul intim?

La fel ca toate celelalte piercinguri, piercing-urile intime trebuie menținute într-o igienă perfectă. Dacă tocmai ți-ai făcut un piercing intim, curăță-l atât dimineața cât și seara până cea mai critică perioadă a lui s-a stabilizat. Când piercing-ul este vindecat, nu trebuie să-l mai cureți atât de des. Vă recomandăm să o faceți de 1-2 ori pe săptămână după vindecarea rănii.

Cum să-ți curăți cel mai bine piercing-ul intim? Aceasta este o întrebare pe care o întâlnim adesea. La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de produse de îngrijire diferite și recunoscute. Folosind aceste produse de îngrijire, vă asigurați cele mai bune condiții pentru ca acesta să arate bine și sănătos în viitor. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să vă curățați cel mai bine piercing-ul, vă rugăm să vizitați paginile magazinului nostru online. Aici puteți găsi o mulțime de informații despre îngrijirea piercing-ului intim.

Doriți să citiți mai multe despre piercing-uri intime?

Piercing-urile intime au fost prea mult timp un subiect tabu, dar nu și la noi. Dacă doriți să citiți mai multe despre acest tip de piercing pentru bărbați, puteți citi mai multe despre acestea în paginile magazinului nostru online.

Vizitați paginile site-ului nostru. Veți găsi fără îndoială câteva informații pe care le puteți folosi. Dacă aveți o întrebare sau vreun comentariu despre piercing-urile intime sau piercing-uri în general, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne place să discutăm cu clienții și vizitatorii noștri.

Bucurați-vă de piercing-ul vostru intim!