• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 199 lei. Altfel, de la 19 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

9 Articol(e)

pe pagină

9 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tije drepte pentru piercing-uri intime feminine

O tijă dreaptă poate fi utilizată în aceleași condiții ca și alte bijuterii de piercing intim, atâta timp cât obiectivele se potrivesc, dar sunt potrivite în special pentru piercing-uri verticale, unde vor urma forma fizică a corpului atunci când sunt folosite ca piercing intim. Pentru că atunci când un pircing este vertical, o tijă dreaptă poate fi de fapt bijuteria cea mai potrivită. Ar putea fi folosită, de exemplu la un piercing al preputului clitoridian, unde o tijă dreaptă ar fi o alegere bună. Depinde, totuși, de anatomia individului, precum și de preferințele personale. În principiu, puteți folosi, bineînțeles, o tijă dreaptă în orice piercing intim atunci când scopurile se potrivesc.

Tije drepte din materiale flexibile

De asemenea, puteți beneficia de o tija PTFE flexibilă, care poate fi adaptată pentru a vă atinge scopurile. Poți tăia chiar și lungimea tijei, astfel încât să se potrivească lungimii de care aveți nevoie pentru piercing-ul intim. În același timp, tija este moale și flexibilă și, prin urmare, vă va urma mișcările, de exemplu, mișcarea picioarelor sau activitatea fizică, când practicați sporturi.

Tija dreaptă din PTFE este, de asemenea, potrivită pentru piercing-urile verticale și mai ales dacă aveți îndoieli să alegeți o tijă dreaptă sau una curbată. Cu o tijă flexibilă vei obține ce-i mai bun din ambele tipuri, și anume o tijă dreaptă care se va indoi ca rezultat firesc al mișcărilor corpului tau.