• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

39 Articol(e)

pe pagină

39 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Inele pentru piercing-uri intime feminine

Inelul este aproape întotdeauna un hit atunci când vine vorba de piercing-uri intime. Inelul clasic rotund este foarte popular, practic și confortabil în utilizare, motiv pentru care foarte mulți dintre clienții noștri sunt fideli acestuia. Un inel nu diferă foarte mult, în aparență, față de o potcoavă așa că este de multe ori doar o chestiune de gust dacă preferați pe una sau pe alta dintre aceste bijuterii.

Diferitele tipuri de inele

Există mai multe tipuri de inele, toate având caracteristici proprii și unice. În unele cazuri, un anumit tip de inel va fi alegerea cea mai potrivită, în timp ce în alte cazuri, alegerea dvs. se va îndrepta către un alt tip de inel. Depinde de câțiva factori diferiți individuali, deci nu este întotdeauna ceva la care poți da o rețetă clară. Vom prezenta unele dintre inelele diferite din gama noastră, precum și caracteristicile specifice ale acestora, astfel încât să puteți să vă faceți o impresie despre inelul care se va potrivi cel mai bine piercing-ului dvs.

Inele complete

Inelele complete sunt, de obicei, o alegere evidentă pentru piercing-ul intim, atât pentru că sunt ușoare de făcut, dar și pentru că este pur și simplu în design și astfel se simte foarte ușor de purtat. Dacă aceasta este prima dată când trebuie să cumpărați un inel pentru piercing-ul intim, vă sugerăm să încercați un inel complet. Facem acest lucru din simplul motiv că inelul nesfârșit este neted, rotund și simplu și deci foarte ușor de făcut. Apoi, puteți să vă obișnuiți cu un inel în piercing înainte de a trece la alte inele și mai complicate.

Inele cu bile

Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator mai experimentat de inele în piercing-ul dvs. intim, puteți să aruncați o privire mai atentă la inelele cu bile, disponibile în mai multe culori variate și frumoase, care vă vor face piercing-ul intim și mai dulce și mai îndrăzneț. Dacă credeți că este o problemă pentru a fixa mica bilă în locul ei pe inel, ați putea lua în considerare cumpărarea unui inel cu bilă fixă, unde bila este pur și simplu sudată pe o parte a inelului. În acest fel, nu veți pierde niciodată bila pe podea atunci când inelul trebuie deschis sau închis.

Dimensiuni diferite

Multe dintre inelele noastre sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni diferite, deci există opțiuni bogate pentru aproape orice nevoie. Indiferent dacă este vorba despre un mic inel discret sau un inel mai mare de o anumită grosime, de obicei, puteți găsi exact bijuteriile pe care le doriți aici la magazin. Dimensiunile diferite sunt afișate la fiecare produs ca o bară de defilare lângă imagine. În același timp, aici alegeți și dimensiunea dorită.