BodyMod este deschis și lucrează ca de obicei. Va avertizăm că anumite colete ar putea fi livrate cu întârziere.

 • Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 199 lei. Altfel, de la 15,20 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 146

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 146

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing-uri intime

Piercing-ul intim devine din ce în ce mai popular, în special în rândul tinerei generații. Motivația pentru un piercing intim este diferită de la o persoană la alta, dar este, de obicei, împărțită în două motive; stimulare și motive estetice. Cititi mai multe despre piercing-ul intim în cele ce urmează.

Piercing-ul intim și relațiile sexuale

După ce v-ați făcut un piercing intim, este o idee bună să așteptați câteva săptămâni înainte să deveniți din nou activi sexual. Rețineți că noul piercing nu este expus doar șocurilor, dar și fluidelor corporale. Veți avea nevoie de un prezervativ până când piercing-ul este vindecat, chiar dacă sunteți un cuplu de foarte mult timp. Motivul pentru aceasta este că există un risc semnificativ de infecție asociat cu practicarea sexului având o rană deschisă (cum ar fi un nou piercing). Efectele unuor șocuri asupra noului piercing pot duce deseori la sângerare și la eliminarea bijuteriei piercing. Prin urmare, fiți foarte atenți să aveți grijă de piercing atât timp cât se află în vindecare.

Piercing-ul intim pentru femei

Femeile au, de obicei, o motivație puțin diferită față de bărbați în a-și face un piercing intim. Femeile sunt ele însele stimulate de un piercing intim, dar piercing-ul lor rar stimulează și partenerul în vreun fel. Există multe opțiuni diferite, iar unele sunt mai stimulative decât altele. Unele piercing-uri nu stimulează deloc, ci sunt făcute de dragul aspectului. Este întotdeauna o idee bună să căutați un artist piercing profesionist atunci când aveți nevoie de un piercing intim, deoarece el/ea va fi în măsură să vă ofere tratament optim și îndrumare în legătură cu noul dumneavoastră piercing.

Piercing-ul intim și sarcina

A deveni gravidă este o parte fericită a vieții și, din fericire, nu înseamnă mare lucru pentru piercing-ul tău. Este important să nu vă faceți piercing în timpul sarcinii, dar dacă aveți deja un piercing, îl puteți păstra cu ușurință. În timpul sarcinii, puteți continua să purtați bijuteriile. La naștere, trebuie să îndepărtați bijuteriile pentru a împiedica scoaterea acestora atunci când organele genitale se extind. După naștere vă puteți pune bijuteriile înapoi. Dacă aveți îndoieli, puteți să-l contactați întotdeauna pe cel care v-a făcut piercing-ul sau să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

Piercing-ul intim pentru bărbați

Piercing-urile intime au, de multe ori, o funcție de stimulare a partenerului, și sunt populare printre cei care doresc să fie în măsură să adauge ceva extra în dormitor. Puteți utiliza cu ușurință prezervativul având un piercing intim, totuși, cu rezerve, dacă folosiți bijuterii foarte mari. În astfel de cazuri, este o idee bună să utilizați cremă lubrifiantă în interiorul prezervativului pentru a evita frecarea. Vă rugăm să rețineți că bijuteriile mari pot deteriora diafragma folosită de femei sau alte forme de protecție. Dacă prezervativul este strâmt și strânge piercing-ul, schimbați dimensiunea prezervativului. În mod normal, un piercing masculin va stimula femeia, dar există femei care îl consideră incomod. În special, piercingurile ca Apadravya și Ampallang sunt cunoscute că pot deranja o femeie în timpul actului sexual. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că majoritatea femeilor obțin o stimulare sporită în timpul actului sexual cu un bărbat care are un piercing intim.

Piercing-ul intim - Alegerea bijuteriilor de piercing

Unele piercing-uri intime cum ar fi, de exemplu, un piercing Dyode cer ca bărbatul să fie circumcis. Dar, în general, majoritatea bărbaților își pot face piercing-uri intime. Ce bijuterii alegeți va depinde în mare măsură de ceea ce doriți să obțineți. Unele piercing-uri, cum ar fi Printul Albert, Apadravya și piercing-ul Ampallang necesită o anumită măsură a penisului în stare erectă pentru a asigura o potrivire optimă pentru bijuterii. O regulă de bază este să măsurați diferența dintre orificiile de intrare și ieșire și să adăugați 0,5-1 cm la ea. Femeilor, le este mai ușor să aleagă ceea ce au nevoie, deoarece organele genitale nu se schimbă semnificativ în timpul actului sexual. Ca punct de plecare, trebuie să alegeți modelul de bijuterii care stimulează cel mai mult posibil, de exemplu un piercing muscular frontal de clitoris realizat pe orizontală va da o stimulare optimă cu un inel, în timp ce același piercing necesită o tijă dreaptă dacă este făcut pe verticală.
Dacă aveți nelămuriri cu privire la ce să alegeți, puteți contacta întotdeauna serviciul nostru pentru clienți, care vă va ajuta mereu să găsiți răspunsul pe care îl căutați.

Aflați mai multe despre diferitele piercing-uri intime

Piercing-uri intime masculine: piercing Ampallang , piercing Apadravya, piercing Dydoe, piercing de Frenulum , piercing Hafada, piercing Print Albert și piercing Lorum.

Piercing-uri intime feminine: piercing Christina, piercing Isabella, Piercing prepuț clitoridian, Piercing clitoris, Piercing în labii si Piercing Prințesa Albertina.