BodyMod este deschis și lucrează ca de obicei. Va avertizăm că anumite colete ar putea fi livrate cu întârziere.

 • Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 199 lei. Altfel, de la 15,20 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

47 Articol(e)

pe pagină

47 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing industrial

Industrialele pentru piercing-urile de urechi sunt tije lungi și frumoase care funcționează perfect ca o bijuterie pentru ureche. Piercing-urile industriale sunt cunoscute a fi foarte frumoase și, printre alte calități, aceasta e una pentru care ele sunt atât de populare în rândul persoanelor cu piercing-uri de urechi.Tija industrială este o bijuterie foarte frumoasă pentru ureche.

Aici puteți citi mai multe despre aceste tije industriale. La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de tije industriale pentru piercing-ul urechii. Puteți citi mai multe despre această selecție, mai jos.

Bucurați-vă de industrialul dvs. pentru piercing-ul urechii.

Avem o mare selecție de tije industriale frumoase pentru piercing-urile de urechi

Aici, la magazinul web, găsiți multe tipuri diferite de piercing-uri industriale. Avem, printre altele, tije lungi în multe culori diferite metalizate. În plus, puteți găsi tije lungi într-o mare de nuanțe diferite. La magazinul BodyMod.ro puteți găsi tije industriale cu un motiv în formă de cruce, care este o bijuterie foarte frumoasă și simplă. În plus, avem și o selecție "distractivă" unde puteți găsi un piercing industrial cu mustață - un piercing care se potrivește perfect cu așa numita lună "Movember", când bărbații își lasă o mustață ca simbol pe al luptei împotriva cancerului de prostată

Cum alegem bijuteria industriala potrivită?

Alegerea bijuteriilor piercing depinde foarte mult de stilul pe care îl aveți. Dacă vă plac petrecerile și culorile, un piercing industrial în culori puternice este cu siguranță o piesă de bijuterie pe care o veți iubi. Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unui aspect mai simplu și elegant, o tijă lungă cu motiv în formă de cruce într-o culoare mată poate fi alegerea preferată de tine. Deci este vorba de a-ți studia propriul stil, după care încercați să găsiți o bijuterie potrivită.

Vă recomandăm să vă acordați timp pentru a vedea selecția noastră. După ceva timp, în care te-ai uitat la comunitatea noastră industrială, ai putea să ai o idee despre ce bijuterie ar fi cea mai bună pentru tine și stilul tău.

Piercing-ul industrial trebuie curățat în mod regulat cu produse de îngrijire

Ca și în cazul altor piercing-uri, cele industriale trebuie de asemenea curățate în mod regulat pentru a evita infecțiile. La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de produse de îngrijire, care vă pot ajuta să vă păstrați piercingul industrial curat și delicios. Vă recomandăm să cumpărați și niște produse de îngrijire atunci când vă cumpărați piercing-ul la magazinul BodyMod.ro. Produsele noastre de îngrijire sunt recunoscute și eficiente. Prin urmare, vă puteți simți liniștiți daca vă veți curăța piercing-ul cu produsele noastre.

Unde pot găsi mai multe informații despre piercing-uri?

Dacă nu puteți obține suficiente informații despre piercing-uri și alte asemenea, nu vă temeți. În magazinul nostru online, am adunat o mulțime de articole inspirate despre piercing pentru aceia dintre dvs. care ar dori să știe mai multe despre piercing, stretching, produse de îngrijire etc. Deci, dacă doriți să aflați mai multe, vă recomandăm să vizitați paginile magazinului nostru online. Aici ar trebui să fie posibil să obțineți o mulțime de informații noi despre lumea piercing-urilor.

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre piercing-urile industriale pentru urechi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.