Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Barbell industrială cu model copacul vieții

54,00 Lei
în stoc

Aici puteți avea ocazia de a fi norocoșii proprietari ai însuși ”copacului vieții”, care este disponibil pe o tijă industrială cu ”frunze” la ambele capete. Cele două frunze de la fiecare capăt al tijei acționează atât ca bile de blocare cât și ca o subliniere mai accentuată a frumosului model central. Bijuteria se inserează în ureche prin dezșurubarea ambelor frunze, inserarea tijei în cele două orificii piercing existente și înșurubarea frunzelor la loc pentru o așezare perfectă a bijuteriei.

Copacul însuși este minunat modelat, cu multe detalii fine care denotă o lucrare minunat de migăloasă. Copacul este plasat în interiorul unui cerc care este atașat în mod liber de tijă astfel că poate fi mutat oriunde crezi că se potrivește mai bine. Bijuteria este prevăzută, de asemenea, cu un mic inel ”O” elastic cu ajutorul căruia poți ”fixa” copacul pe poziția preferată.

Copacul vieții conține un simbolism puternic, și este pus în evidență de un model circular care simbolizează fuziunea dintre cer și pământ. În lumea Creștinătății, copacul vieții simbolizează ideea de viață eternă, deci este chiar un simbol puternic prin el însuși.

Detalii
NumeBarbell industrială cu model copacul vieții
SKUBarbell-161
Grosimea firului1.6 mm.
Modalitate închidereFilet exterior
TypeTijă industrială
Parte a corpuluiIndustrial
Lungime38 mm.
MaterialOțel chirurgical
Dimensiunea bilei5 mm.
CuloareLucios
Tipul placăriiStandard
Număr bucăți1 buc.
Materiale secundareAlamă
Bijuteria este placată?Da, doar pandandivul
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Barbell industrială cu model copacul vieții
Rating-ul tău
Barbell industrială cu model copacul vieții