• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

14 Articol(e)

pe pagină

14 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing-uri de buric Playboy™

Piercing-urile ombilicale de la Playboy sunt bijuterii de cea mai bună calitate, iar atunci când cumperi bijuterii Playboy de la noi, îți garantăm că vei obține doar produsul original. Achiziționăm produse Playboy doar de la furnizori autorizați, și din acest motiv, putem garanta că vei obține o bijuterie piercing veritabilă atunci când cumperi de la magazinul BodyMod.ro.

Atunci când cumpărați un piercing ombilical Playboy de la noi, plătiți nu numai renumele, ci și o bijuterie de înaltă calitate. Bijuteriile sunt, în general, foarte detaliate și este foarte evident faptul că accentul este pus pe calitate, mai degrabă decât pe cantitate. Este un alt lucru care caracterizează produsele Playboy în general. Prelucrarea atentă, migăloasă și un rezultat final frumos pot fi adesea urmărite ca un fir roșu la toate produsele care vin de la Playboy.

Playboy și-a început grandoarea în anii 1950, după ce a fost fondată de Hugh Hefner în Chicago, în anul 1953. Hefner a pregătit apoi drumul spre imaginile erotice care și-au pus amprenta asupra revistei Playboy, dar și asupra societății în general, pentru următorii 20 de ani.

Astăzi nimeni nu mai este uimit sau jenat privind imaginile erotice, iar revista Playboy este tipărită în aproximativ 3 milioane de copii, în 40 de țări diferite. Dar când Hefner și-a început afacerea inedită, nu se mai pomenise ca tinerele femei să fie pozate și publicate fără nici o haină pe ele. Având în vedere viziunea restrictivă a sexualității și a erotismului de atunci, inițiativele lui Hugh Hefner au avut probabil un impact semnificativ asupra revoluției eliberării sexuale a femeilor care a urmat, libertate pe care fetele și femeile de azi o iau ca pe un dat de la sine înțeles.

Bijuteriile pe care le veți găsi în această categorie, nu vor fi caracterizate nici de erotism nici de sex. Oricine va putea purta popularul iepuraș Playboy, cu cele două urechi ascuțite si papionul stilat. Un model perfect pentru orice piercing ombilical.