• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 72

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 72

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing ombilical

Piercing-ul ombilical este cunoscut în întreaga lume și este preferat, mai ales, în rândul tinerelor fete. Puteți citi mai multe despre acest fascinant tip de piercing în cele ce urmează.

Piercing-ul ombilical este un piercing extrem de popular

Piercing-ul ombilical a fost o adevărată reușită în timpul unui spectacol de modă foarte profitabil, în care înaltul supermodel Naomi Campbell a purtat o bijuterie piercing mistică în buric. De atunci, popularitatea acestui tip de piercing a crescut constant, iar astăzi este la fel de comun ca o pereche de găuri de cercei în urechi. Piercing-ul ombilical atrage mai ales atenția fetelor mai tinere, dar și femeile de până în 50 de ani au început, de asemenea, să acorde atenție acestui tip de piercing.

Ce bijuterii ar trebui să aleg pentru piercing-ul meu de buric?

Deoarece piercing-ul ombilical este atât de popular, există, desigur, și multe modele diferite din care poți alege. Piercing-ul ombilical este, în mod indiscutabil, piercing-ul care are cele mai multe modele diferite - fapt evidențiat și prin marea selecție pe care o avem în magazinul nostru, BodyMod.ro.
O bară sau o tijă curbată este întotdeauna punctul de plecare preferat pentru acest piercing, mai ales pentru că bijuteria de piercing pune presiune minimă asupra locului în timp ce piercing-ul se vindecă. Bijuteria cu pandantiv este foarte populară, dar ar trebui să fie utilizată doar într-un piercing ombilical complet vindecat. Pandantivul poate trage piercingul strâmb, și, prin urmare, o bijuterie standard, mai comună, este mai indicată a fi purtată pe toată durata fazei de vindecare.

Însărcinată cu piercing de buric

Dacă rămâneți însărcinată, puteți păstra cu ușurință piercing-ul ombilical, dar, cu toate acestea, este necesară schimbarea cu un material mai flexibil. Întotdeauna recomandăm materialul PTFE deoarece este foarte flexibil și, în același timp, hipo-alergenic. Puteți, desigur, să cumpărați aceste bijuterii flexibile aici la magazin și veți găsi mai multe variante de piercing pentru gravide aici.