• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 199

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 199

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing-uri ombilicale fără pandativ

În categoria ""Fără pandativ"" veți găsi toate piercing-urile ombilicale fără prea multe briz-briz-uri, agățătoare, sau alte forme ciudate. În cele mai multe cazuri veți găsi în magazinul nostru bijuterii piercing obișnuite cum ar fi, de exemplu o bijuterie ombilicală cu o bilă lucioasă și un pandativ cu piatră.

Dar există totuși posibilitatea de a găsi bijuterii piercing de buric și fără pandativ. De exemplu piercing-uri ombilicale cu inimi mari, făcute din materiale frumoase placate cu aur și o mulțime de pietricele în jurul bazei și bilei superioare.

Unul din multele avantaje ale unei bijuterii piercing de buric fără pandativ ar fi că este ușor de utilizat în viața de zi cu zi. Dacă faceți mult sport, este un avantaj în a nu avea o bijuterie piercing pe care s-o schimbați de fiecare dată când trebuie să jucați handbal, fotbal, înot, călărie, etc. Bijuteriile ombilicale pot fi foarte sensibile, iar bijuteriile cu pandantiv nu sunt bune atunci când ai activitate fizică în care ai contact cu alții, cu transpirația, cu apa sau cu orice altceva. Se recomandă piercing-uri de buric din materiale plastice atunci când practicați sporturi. Cei care practică sportul sunt sfătuiți să renunțe la piercing-uri, și astfel, șansele unui piercing rupt sunt minime.

De asemenea, păstrați-vă piercing-ul ombilical curat cu soluții post-îngrijire și post-tratament adecvate și curățați-l regulat cu soluție salină izotonică.