• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 170

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 170

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing ombilical cu pandativ

La magazinul BodyMod.ro oferim toate tipurile de piercing-uri cu pandantiv. Gama noastră este atât de mare încât ar trebui să fie posibilă găsirea unui piercing-ombilical pentru toate gusturile. Dacă ești în căutarea unei bijuterii frumoase pentru piercingul ombilical, ai ajuns, fără îndoială, la locul potrivit.

Toate piercing-urile ombilicale cu pandantiv pe care le vei găsi la noi sunt realizate din materiale de calitate. Acestea includ materiale precum oțelul chirurgical 316L, care este considerat unul dintre cele mai sigure materiale de pe piață. Dacă doriți să citiți mai multe despre oțelul chirurgical, vă recomandăm să vizitați în continuare magazinul nostru online.

Găsește-ți un piercing ombilical strălucitor în marea noastră selecție

La magazinul BodyMod.ro avem o selecție vastă și frumoasă de piercing-uri ombilicale cu pandantiv. Există câte ceva pentru toată lumea. Avem, printre altele, frumoasele piercing-uri de buric cu pietre turcoaz și pandantiv cu model tip frunze. Pandantivul tip frunze oferă o expresie foarte simplă și feminină, îndrăgită de multe femei.

La BodyMod.ro, oferim doar produse de care putem fi 100% siguri. Acest lucru înseamnă că produsele noastre, inclusiv piercing-urile cu pandantiv au o calitate foarte înaltă. Ne străduim să livrăm produse de calitate la prețuri foarte accesibile. În plus, considerăm că serviciul nostru pentru clienți are un standard foarte ridicat. Deci, puteți rezerva cu încredere următorul dvs. piercing ombilical de la magazinul BodyMod.ro - veți avea o excelentă experiență de shopping.

Aruncați o privire la selectia noastra largă si inspirați-vă pentru a gasi un piercing ombilical cu pandantiv care sa se potrivească dumneavoastră și nevoilor dumneavoastră.

Personalizați-vă stilul cu un frumos și unic piercing ombilical cu pandantiv

Gama noastră largă de piercing-uri de buric cu pandantive vă poate ajuta la personalizarea stilului și la împodobirea corpului. Piercing-ul ombilical este un piercing foarte frumos și, în general, purtat mai ales de către femei. Cu piercing-urile noastre ombilicale cu pandantive frumoase și unice, vă puteți personaliza stilul și, în plus, puteți alege o bijuterie de piercing care se potrivește cu personalitatea și cu stilul dvs. vestimentar.

De exemplu, dacă purtați haine de inspirație indie, atunci un piercing de buric cu pandantiv tip frunze este pentru tine. Pandantivele cu frunze și stilurile indie merg mână în mână. Aruncati o privire la selecția noastră și găsiți bijuteriile care se potrivesc stilului dumneavoastră.

Nu uitați să vă curățați piercing-ul la înlocuire

Când schimbați bijuteria de piercing de buric, este important să vă curățați piercing-ul. Prin curățarea cu atenție a piercing-ului, veți preveni orice infecții și inflamații. Se recomandă atingerea cât mai puțin posibilă a piercing-ului, deoarece bacteriile de pe degete pot duce la inflamații. Dacă e absolut nevoie să vă atingeți piercing-ul, asigurați-vă că vă spălați bine mâinile înainte.

Vrei să afli mai multe despre piercing-uri și pandantive?

Dacă doriți să aflați mai multe despre piercing-uri și pandantive, vă invităm să explorați magazinul nostru online unde veți găsi multe articole diferite și interesante despre piercing, lărgirea piercing-urilor, produse de îngrijire, etc. Explorând magazinul nostru online, dobândiți mai multe cunoștințe despre piercing-uri. Niciodată nu ești prea bătrân ca să înveți lucruri noi.

Bucurați-vă de piercing-urile dvs. ombilicale cu pandativ!