• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

7 Articol(e)

pe pagină

7 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing ombilical - modele personalizate

Piercing-urile ombilicale sunt confecționate în toate tipurile de modele, și, în mod special, cele personalizate sunt foarte populare. Astăzi, oamenii sunt foarte pasionați de bijuterii piercing personalizate unice, și, în acest sens, piercing-urile noastre ombilicale personalizate sunt perfecte. Citiți mai departe și vedeți ce opțiuni unice oferim.

Piercing ombilical cu nume, semne zodiacale, litere, etc.

In categoria de aici veți găsi piercing-uri de buric unice, fiecare cu câte o trăsătură personală. Poate fi o bijuterie piercing cu un semn zodiacal, una care simbolizează prietenia, alta care susține lupta împotriva cancerului și multe altele.

Piercing de buric cu nume

Magazinul BodyMod.ro, probabil principalul magazin de piercing-uri din Europa, vă oferă piercing-uri personalizate cu nume. Puteți alege numele pe care îl doriți și îl vom personaliza pentru dvs. Timpul de livrare este la fel de rapid ca de obicei, chiar dacă confecționăm pandantivul special pentru dvs.

Piercing de buric cu text

Dacă sunteți în căutarea unui piercing ombilical cu text, vă putem ajuta și cu asta. Avem întregul alfabet aici în magazin, în design-uri frumoase, cu pietricele.
Aceste piercing-uri de ombilic sunt perfecte pentru cei care doresc o notă personală, sau poate cauta un cadou perfect pentru cineva iubit. Cu un piercing ombilical cu text nu poți da greș niciodată.

Piercing de buric cu semne zodiacale

Ești taur, leu sau poate altă zodie? Dă piercing-ului tău de buric o notă personală cumpărând unul dintre faimoasele noastre piercing-uri ombilicale cu semne zodiacale în pandativ.
Deci, dacă sunteți în căutarea unui piercing ombilical cu un semn zodiacal, ați ajuns cu siguranță la pagina potrivită. Aceste piercinguri ombilicale sunt făcute cu un pandantiv foarte scurt pentru a vă asigura că pandantivul nu se va agăța de pantaloni sau de alte obiecte vestimentare purtate de dvs.

Piercing-uri ombilicale de înaltă calitate

Ne-am ales drept scop primordial să aducem satisfacție clienților noștri, datorită cărora existăm. Prin urmare, lucrăm doar cu piercing-uri de calitate superioară. Verificăm în mod regulat piercing-urile ombilicale pentru durabilitate și alte detalii și, prin urmare, putem garanta 100% pentru calitatea produselor noastre.
Toate piercing-urile ombilicale sunt realizate din oțel chirurgical 316L, care este considerat printre cele mai bune materiale de pe piața bijuteriilor de piercing. Recomandăm ca aceste bijuterii piercing să fie folosite numai într-un piercing și să vă curățați ombilicul perforat în mod regulat cu soluție salină izotonică. Motivul pentru aceasta este faptul că nu trebuie să introduceți un piercing în buric înainte ca perforarea să fie vindecată complet, și faptul că un pandantiv poate pune adesea presiune pe un piercing în vindecare.