BodyMod este deschis și lucrează ca de obicei. Va avertizăm că anumite colete ar putea fi livrate cu întârziere.

34 Articol(e)

pe pagină

34 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing-uri ombilicale pentru gravide

Când femeile rămân însărcinate, mulți sunt de părere că ar trebui să-și scoată piercing-ul ombilical deoarece nu mai este loc pentru acesta din cauza abdomenului mărit. Nu este cazul. Cu un piercing ombilical, special creat pentru femeile însărcinate, este, de fapt, posibil, sa-ți păstrezi piercing-ul ombilical și pe timpul sarcinii.

În textul de mai jos puteți citi mai multe despre piercing-urile de buric la femeile însărcinate. Dacă sunteți o femeie însărcinată și doriți să vă păstrați piercing-ul ombilical, vă recomandăm să citiți aici.

Păstrați-vă piercing-ul ombilical în timpul sarcinii

Așa cum am menționat mai devreme, este de fapt posibil să-ți păstrezi piercing-ul ombilical ca femeie însărcinată. Chiar dacă abdomenul crește, puteți să vă mențineți piercing-ul în timpul sarcinii. La magazinul BodyMod.ro puteți găsi piercing-uri de buric pentru gravide, realizate special pentru abdomenurile în creștere. Tijele piercing-urilor ombilicale sunt foarte lungi, ceea ce înseamnă că abdomenul tău poate să crească oricât fără a fi derenjat de piercing. Tija este realizată din PTFE moale, ceea ce înseamnă că tija urmează formele și mișcările corpului în timpul sarcinii.

La magazinul BodyMod.ro găsiți multe piercing-uri ombilicale pentru femeile însărcinate

La magazinul BodyMod.ro avem o gamă largă de piercing-uri pentru femeile însărcinate. Este posibil să obțineți piercing-uri într-o mare varietate de culori, modele și forme. Poți, printre altele, obțineți un piercing cu o piatră frumoasă. La noi veți găsi piercing-uri pentru toate gusturile.

La magazinul BodyMod.ro avem piercing-uri de o calitate superioară pentru femeile însărcinate. Ca gravidă, sunteți sigură că veți obține un produs care este 100% sigur. Chiar dacă calitatea noastră este foarte mare, aceasta nu înseamnă că prețurile noastre sunt la fel de mari. La magazinul BodyMod.ro, vrem să vindem produse de înaltă calitate la prețuri cât mai mici posibil.

Ca toate celelalte piercing-uri, este important să vă curățați periodic piercing-ul. La magazinul BodyMod.ro, de asemenea, vindem produse de îngrijire, care vă ajută să vă curățați eficient piercing-ul. Deci, dacă doriți să evitați bacteriile și inflamațiile în piercing, vă recomandăm să vă curățați cu produsele noastre de îngrijire.

Doriți să aflați mai multe despre piercing-urile de buric?

Dacă doriți să aflați mai multe despre piercing-urile de buric, vă recomandăm să vizitați în continuare magazinul nostru online. În paginile site-ului nostru puteți găsi o mulțime de informații despre piercing-urile ombilicale și despre piercing-uri în general. Puteți citi, de exemplu, din ce materiale sunt confecționate piercing-urile, precum și avantajele și dezavantajele alegerii unui material față de altul.

Dacă aveți o întrebare la care nu puteți găsi răspunsuri în secțiunile magazinului nostru online, atunci sunteți mai mult decât binevenit să ne contactați. Vom încerca să vă oferim cel mai cuprinzător răspuns posibil.

Vă dorim mult noroc pe parcursul sarcinii.

PS: Bijuteriile piercing pentru gravide pot fi folosite, de asemenea, și de bărbații cu burtă de bere :)