• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 58

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 58

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tije drepte pentru piercing-uri de sân sau de sfârc

Motivul pentru care mulți oameni preferă o tijă unui inel sau unui scut de sân este adesea că le este mai confortabil la purtarea zilnică sau că nu le place să simtă mereu un piercing de sân. Tijele au o probabilitate mai mică de a se agăța de haine, prosop, pătură etc.

În plus, acestea pot fi, de asemenea, mai puțin vizibile - dacă folosiți bile mici - decât un inel, care poate fi adesea văzut printr-un tricou subțire, un top, etc.

Alegerea unei tije drepte sau curbe este foarte personală. Recomandarea noastră este să utilizați tipul cu care ați început și să continuați cu acesta. Ați început cu o tijă curbată, continuați cu una curbată.

Dacă doriți să utilizați un scut de sân care are o tijă dreaptă, dar ați început cu una curbă, o puteți face. Cu toate acestea, nu ar trebui să-l purtați în fiecare zi, ci să-l utilizați doar în situații "speciale" care vă "condimentează" puțin existența. O tijă dreaptă vă poate "strange" prea mult piercing-ul astfel încât acesta să înceapă să se lărgească dacă nu schimbați imediat forma tijei definitive.

Atunci când alegeți grosimea firului, adică grosimea tijei, utilizați întotdeauna 1,6 mm pentru piercing-ul de sâni / sfârcuri. Este standardul internațional pentru piercing-urile de sân sau de sfârc.