• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

36 Articol(e)

pe pagină

36 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Tije curbate pentru piercing-uri de sân sau de sfârcuri

Când îți faci un piercing în sfârcuri, poți să o faci fie cu o tijă dreaptă, fie cu una curbată. Gaura de piercing se va forma după bijuteria de piercing utilizată atunci când piercing-ul este complet nou. Deci, dacă îți faci un piercing de sân cu o tijă curbată chiar de la început, gaura piercing-ului tău va avea, de asemenea, o formă curbată când va fi gata. Pe de altă parte, dacă ți-ai făcut piecing-ul cu o tijă dreaptă, se va aplica, în mod evident, contrariul.

Tija curbată în piercing-urile de sân sau sfârc

Tijele curbate sunt disponibile în diferite modele și materiale, astfel încât posibilitățile și variantele sunt enorme. Dacă ți-ai făcut un piercing cu o tijă curbată, orificiul piecing-ului va lua forma naturală a tijei curbată dupa ce se va fi vindecat. Prin urmare, bijuteriile piercing cu o formă curbată vor fi, de asemenea, cele mai naturale și confortabile pentru tine în utilizarea ulterioară. O tijă curbată are forma unui inel sau mai degrabă a unui segment de inel care, de obicei, trece prin orificiul piercing-ului. Diferența dintre inel și tija curbată este, prin urmare, că, în mod esențial, 2/3 din inel pur și simplu lipsesc.

Dar în loc de un inel cu cercul complet, tija curbată are acum două capete, care pot fi decorate cu diferite tipuri de mărgele. În multe cazuri, acesta va fi doar o bilă mică care se află la fiecare capăt, care poate fi deschisă sau închisă atunci când tija trebuie introdusă sau scoasă din sân.Bilele pot varia în funcție de dimensiune și culoare și pot fi, de asemenea, cu sau fără pietre. Dar pot fi, de asemenea, multe alte forme de bile pentru capete. De exemplu, pot exista vârfuri ascuțite, zaruri sau alte motive care pot forma capetele unei tije curbe. Deci dacă aveți un piercing făcut inițial cu o tijă curbată, posibilitățile sunt nelimitate.

Se poate trece de la drept la curbat?

Dacă acum aveți un piercing făcut cu o tijă dreaptă și doriți să încercați un piercing de sân curbat, o puteți face cu ușurință. De asemenea, se poate face și contrariul, adică trecerea de la o tijă curbă la una dreaptă. Trebuie doar să fiți pregătiți pentru a simți un pic de disconfort în sân atunci când introduceți pentru prima oară o bijuterie cu o altă formă decât cea cu care sunteți obișnuiți. Acest lucru se datorează faptului că gaura dvs. de piercing va începe acum să se remodeleze și să se adapteze pentru a se potrivi cu noua formă pe care ați pus-o acum în piept. Există un pic de stres și unii pot avea o mică durere în legătură cu o astfel de schimbare, dar, de regulă, nu ar trebui să existe probleme majore asociate cu trecerea de la o formă la alta.

Selecția materialelor

Cele mai multe tije curbate sunt realizate fie din oțel chirurgical, fie din titan și ambele materiale sunt foarte bune pentru bijuteriile piercing. Totuși noi promovăm călduros folosirea titanului, deoarece este, de departe, cel mai pur material dintre cele două. Titanul este, de asemenea, complet fără nichel, deci dacă suferiți de alergie la nichel sau aveți o predispoziție la această alergie, vă recomandăm să folosiți doar bijuterii piercing din titan.