• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

32 Articol(e)

pe pagină

32 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Scut pentru piercing-urile de sân sau sfârc

Scuturile pentru sfârcurile sânilor sunt bijuterii piercing incredibil de frumoase, special concepute pentru piercing-ul sânilor.
Cele mai obișnuite bijuterii de piercing care pot fi purtate în piercing-ul sânilor sunt inelele obișnuite, tijele sau potcoavele. În acele zile în care vrei doar ceva extra, un scut de sfârc poate fi bijuteria pe care o cauți.
Pentru mulți, un scut de sfârc este definiția adevăratei bijuterii de sân.

La magazinul BodyMod.ro, avem o gamă largă de diferite tipuri de scuturi pentru piercing-urile în sfârcurile sânilor. La noi puteți găsi scuturi de sân într-o mare varietate de culori și modele

Avem, de exemplu, un scut de sfârc cu o siluetă feminină elegantă, agățată de un lănțișor. Este, fără îndoială, unul din cele mai bune și mai spectaculoase scuturi pentru piercing-ul de sân. Există mai multe opțiuni pentru a vă alege o bijuterie de sân unică de la noi. Vă recomandăm să vă acordași timp suficient pentru a alege ce scut de sân vă convine cel mai bine. Cu siguranță avem unul care se încadrează în gusturile dvs.

Un piercing de sân pentru ocazii speciale

Așa cum am menționat mai devreme, un scut de sân este de obicei folosit numai la ocazii speciale și într-o mai mică măsură ca o bijuterie piercing permanentă. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că multe dintre scuturile noastre pot fi folosite ca bijuterii permanente.
În special, cerculețul nostru de sfârc este adesea folosit ca o bijuterie permanentă de piercing de sân.

Ce dimensiune a scutului ar trebui să aleg pentru piercing-ul meu de sân

Toate scuturile sunt realizate cu o grosime de 1,6 mm.

Lungimea este de obicei mult mai lungă decât cea pe care o alegeți de obicei, dar acest lucru este normal pentru acest model de bijuterii. Bijuteria este produsă în dimensiunile cele mai potrivite și, prin urmare, este foarte rar să comandăm bijuterii în alte dimensiuni decât cele enumerate la "informații suplimentare" referitoare la produsele individuale.

Cum să-ți întreții piercing-ul de sân?

Atunci când aveți un piercing de sân / sfârc sau de nas, este important să-l întrețineți în mod regulat. Întreținerea piercing-urilor este în mare parte despre a avea o igienă de bun simț.

Cel mai bine vă veți menține piercing-ul de sân prin curățarea de câteva ori pe săptămână. Procedând astfel, reduceți semnificativ riscul de inflamare și infecție. Nu este nimic mai rău decât să ai o inflamație într-un piercing. Deoarece se poate ajunge la necesitatea de a elimina complet piercing-ul.

Dacă aveți nevoie de produse bune și de calitate pentru a vă curăța piercing-ul, aruncați o privire la pagina noastră de produse de îngrijire. Avem o selecție largă a unora dintre cele mai bune și cele mai recunoscute produse de îngrijire ale industriei. Puteți găsi soluții de curățare pentru orice piercing. Aruncați o privire la pagina noastră de produse de îngrijire pentru a da piercing-ului dvs. cele mai bune condiții pentru a rămâne curat și delicios.

Citiți mai multe despre piercing-uri în magazinul nostru online

Dacă doriți să citiți mai multe despre piercing-uri și alte lucruri interesante din lumea piercing-urilor, răsfoiți pe îndelete paginile magazinului nostru online .. Aici veți găsi o mulțime de informații interesante și la zi despre piercing, lărgirea piercing-urilor, produse de îngrijire și multe altele.

Poți, printre altele, citi despre avantajele și dezavantajele utilizării unui material anume pentru un piercing, comparativ cu alt material.
Dacă doriți să aflați mai multe despre piercing-uri, atunci magazinul nostru online merită cu siguranță să fie vizitat.

Mult noroc cu scutul dvs. pentru piercing-ul sânului sau al sfârcului.