• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

30 Articol(e)

pe pagină

30 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Inele pentru piercing-uri de sân sau de sfârc

Când vine vorba de alegerea bijuteriei pentru un piercing de sân / sfârc, avem, aici, la magazinul BodyMod.ro inele de toate dimensiunile - deci va exista cu siguranță o bijuterie piercing care să fie pe gustul tău.

Un inel este probabil cea mai utilizată formă pentru piercing-ul de sân. Există diferite tipuri de inele pentru sân, de exemplu inel cu bilă și inele complete

Diferența dintre aceste două este modul în care sunt închise. O închidere cu bilă se închide cu o bilă tensionată, în timp ce un inel complet se închide cu ajutorul unei părți a inelului care poate fi închisă și deschisă.

În ultimii ani, inelele complete au început să devină din ce în ce mai populare. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că mulți au crezut că sunt mai bune decât inelele cu bile tradiționale. Un alt avantaj este că atunci când se utilizează la un piercing de sân, se evită cel de-al treilea sfârc pe care mulți îl cunosc de la inelele cu bilă.
Cu toate acestea, deoarece poate fi foarte dificil de utilizat un inel complet, am făcut un mic tutorial video cu privire la modul de a slăbi cu ușurință un inel, astfel încât să poată fi utilizat cu ușurință în sfârc.

Cât de mare ar trebui să fie inelul pentru sfârcul meu

Atunci când cumperi bijuterii pentru piercing-ul de sân este important să alegeți mărimea potrivită și puteți obține ajutor aici.
Mai întâi, măsurați lățimea mamelonului dvs. și când lățimea acestuia este cunoscută, adăugați aproximativ 0,5-1 mm. Cel mai adesea diametrul este aproximativ 10 mm.
După ce aflați grosimea, luați bijuteria pe care o aveți și măsurați-i grosimea. Cel mai adesea, se confecționează piercing-uri de sân cu grosimea de 1,2 sau 1,6 mm.(1,6 mm, se utilizează în 90% din toate cazurile)

Inele piercing de sân în mai multe dimensiuni

Aici, la magazin nostru, puteți găsi inele de toate dimensiunile și dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi exact dimensiunea dvs., vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți. De asemenea, serviciul de relații cu clienții vă poate ajuta să vă ghidați atunci când doriți să vă măriți sau lărgiți piercing-ul de sân.