• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 183

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 183

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing-uri de sâni sau de sfârcuri

A avea un piercing în sfârcurile sânilor, a fost probabil un fenomen destul de cunoscut timp de multe secole. De fapt, mai multe religii au folosit piercing-urile de sân sau sfârc sub diferite scopuri, de la venerarea zeilor până la creșterea fertilității, etc. Dar astăzi piercing-ul sfârcurilor sânilor are un rol complet diferit și este o parte a modei.

Piercing-ul de sfârcuri este un piercing cu multe posibilități

Există un număr incredibil de mare de bijuterii pentru piercing-ul sânilor sau sfârcurilor tale și le vei găsi pe cele mai multe dintre ele în acest magazin. Poți găsi cele mai comune tipuri de bijuterii-piercing precum, spere exemplu, inele cu bilă și tije drepte, dar și bijuterii piercing mai excentrice cum ar fi, de exemplu, scut-de-sân. Vă recomandăm să purtați scuturile de sân și alte bijuterii asemănătoare doar la ocazii speciale, deoarece nu sunt chiar comfortabile pentru a fi purtate în permanență. Dar poate fi mai ușor să folosiți în mod curent un inel sau o tijă în piercing-ul dvs.

Piercing-ul de sâni și sarcina

Dacă devii însărcinată și totuși vrei să porți un piercing de sfârc nu trebuie să intri în panică. Există multe sfaturi bune și ghiduri pentru a-ți păstra piercing-ul de sân. Pe timpul sarcinii îți vei putea păstra piercing-ul sfârcului ca înainte, dar odată ce ai născut sunt câteva măsuri de precauție care trebuie urmate. Este important să-ți îndepărtezi piercing-ul înaintea alăptării. Un bebeluș suge la sân destul de tare și există riscul de a slăbi bila din piercing. Dacă se ajunge aici, poți risca ca bila să se blocheze în gâtul copilului. După alăptare poți să pui bijuteriile înapoi în sfârc, iar în acest caz, vă recomandăm o bijuterie din PTFE, deoarece este moale și confortabilă.

Piercing-ul de sfârc nu reprezintă un obstacol în calea alăptării

Sfârcul este prevăzut cu mai multe canale galactofore - de lapte și nu toate sunt rupte de ac. Prin urmare, poți alăpta și după ce ai făcut piercing-ul de sân.
Poți citi mai multe în paginile site-ului nostru despre piercing-urile de sân sau de sfârc și istoria lor.

Piercing-ul de sân și mărimea bijuteriilor

Un piercing de sân / sfârc este întodeauna făcut cu o grosime a firului de 1,6 mm. Grosimea de 1,6 mm este standard deoarece această mărime ajută ca corpul să nu repingă bijuteria. Totuși lungimea/diametrul sunt foarte personalizate - așa cum fiecare poate purta o tijă dreaptă, una curbată sau un inel. În final, citește secțiunea noastră privind măsuri-piercing înainte de a cumpăra o anumită dimensiune/diametru - astfel încât să alegi unul potrivit.