• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

28 Articol(e)

pe pagină

28 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Bijuterii piercing mari

Grosimile de 1,2 mm și 1,6 mm sunt cele mai comune și folosite de majoritatea. Dacă aveți nevoie de bijuterii piercing de dimensiuni mari, de calitate și la prețuri foarte mici, atunci ați ajuns la locul potrivit.

Piercing-uri cu grosimi mari

la magazinul BodyMod.ro aveți posibilitatea de a face cumpărături online de bijuterii piercing în deplină siguranță. Aici veți găsi bijuterii piercing cu mărimi de la 1,6 mm până la 12 mm în toate variantele de materiale, culori și modele. Și dacă nu ești sigur despre ceea ce vrei, apelați la serviciul nostru cu clienții și vom fi fericiți să încercăm să descoperim împreună ceea ce urmăriți.

Lărgirea piercing-urilor

Dacă ai deja o gaură piercing de 5 mm, bijuteriile piercing mari vor fi, de asemenea, o modalitate de a vă extinde piercing-ul la dimensiuni mai mari. Cu o bijuterie piercing grea din oțel chirurgical poți lăsa greutatea și gravitația să formeze lărgirea piercing-ului, în loc să mai folosești un taper. Bijuteriile grele pot fi folosite, de asemenea, ca jocuri și plăceri private, unde puțină greutate în plus nu strică.

Piercing-urile mari în viața de zi cu zi

Dacă vă vine greu să purtați bijuteriile mari de piercing toată săptămâna dar, în același timp, nu vreți ca piercing-urile făcute să se închidă, atunci, bijuteriile noastre mari de piercing din acril sau silicon pot fi pentru tine. Mai ales bijuteriile flexibile din silicon și bijuteriile acrilice complete vor fi preferate de mulți.

Alegerea este a ta și sperăm să găsești ceva care ți se potrivește.