Totul de pe site

Se încarcă...
%

Barbell de buric cu model cobră30%

Preț special 38,50 Lei Preț standard 55,00 Lei 30%
în stoc

Acest șarpe din cupru care atârnă din acest piercing ombilical pare ca șuieră și pare chiar viu. Corpul șerpuit al acestei cobre este foarte detaliat. Ea este astfel realizată cu un efect 3D, astfel încât capul se apleacă în sus și în exterior, cu exact aceeași formă ca o cobră autentică. Dacă îl întorci, are și "modelul specific șarpelui" pe spate. Este acelasi model usor canelat care poate fi vazut pe partea superioara a șarpelui din față, chiar sub cap. Pe restul corpului, șarpele este decorat cu o mulțime de pietricele încrustate, iar ochii lui sunt marcați cu două pietre ce culoare verde turcoaz. Este cu adevărat un design foarte bine conceput și frumos.

Cobra este fabricată din oțel chirurgical care are un aspect ușor mai întunecat, folosindu-se în acest scop o placare cu un strat de hematit. Aceasta dă un aspect ușor mai dur și mai fain. Bilele superioare și bilele inferioare sunt echipate cu pietre frumoase și transparente care se potruvesc cu mulțimea de pietricele de pe corpul furtunului.

Cumpărați acum această cobră unicat și nu va dura mult până veți putea să vă împodobiți ombilicul cu o bijuterie care într-adevăr iese în evidență.

Detalii
SKUBelly-43
Grosimea firului1.6 mm.
Modalitate închidereFilet exterior
TypeTijă de buric cu pandantiv
Parte a corpuluiBuric
Lungime10 mm.
MaterialOțel chirurgical
Dimensiunea bilei8 mm.
CuloareTransparent
Bila inferioară5 mm.
Produsul este lipit?Da
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Barbell de buric cu model cobră
Rating-ul tău
Barbell de buric cu model cobră