Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Barbell curbată model ancoră-30%

Preț special 23,80 Lei Preț standard 34,00 Lei -30%
în stoc

Aceasta este ocazia ta să cumperi o bijuterie interesantă și diferită pentru piercing-ul de sprâncene. Vei putea cumpăra o ancoră frumoasă cu design clasic, care este modelată ca o tijă curbată. Capătul superior al ancorei, care funcționează și ca mecanism de închidere, poate fi înșurubat sau deșurubat. De asemenea, este decorată cu o piatră discretă, transparentă. Partea inferioară a ancorei este prevăzută cu două pietre mici, transparente, care sunt situate pe ambele părți ale "brațelor" ancorei.

Această frumoasă ancoră strălucitoare din oțel are o lungime de 8 mm iar tija care trece prin gaura de piercing este creată din oțel chirurgical, un material extrem de rezistent și solid. Arcul inferior al ancorei se termină cu câte un vârf ascuțit la fiecare capăt, exact ca un model vechi de ancoră de vas. Acest design simplu dar frumos are o notă de nostalgie.

Cumpără-ți chiar azi această frumoasă tijă curbată cu design ancoră maritimă. Dacă vrei această frumoasă barbell curbată cumpăr-o chiar azi și o vei primi în cutia poștală în câteva zile.

Ancora de aici nu este destinată utilizării ca piercing pe buric datorită dimensiunilor sale. Cu toate acestea, avem un cercel pentru piercing-ul ombilical cu ancoră în mai multe culori dacă ești în căutarea aceleiași bijuterii și pentru buric. Aruncă o privire.

Detalii
NumeBarbell curbată model ancoră
SKUBanana-71
Campanie-30%
Grosimea firului1.2 mm.
Modalitate închidereFilet exterior
TypeBară curbată
Parte a corpuluiSprânceană, Rook
Lungime8 mm.
MaterialOțel chirurgical
CuloareLucios
Produsul este lipit?Da
Tipul placăriiStandard
Număr bucăți1 buc.
Materiale secundareAlamă
Bijuteria este placată?Da, doar bilele
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Barbell curbată model ancoră
Rating-ul tău
Barbell curbată model ancoră