Magazinul de bijuterii piercing preferat în România
LIVRARE GRATUITĂ LA PUNCT LIVRARE DE LA 149 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Ancoră dermală cu piatră din opalit-50%

-50% la a 2-a piesă, la checkout!

...

17,00 Lei începând de la 34,00 Lei -50%
în stoc

-50% la a 2-a piesă, la checkout!

...

Simplitatea și frumusețea caracterizează pietrele de vârf dermal, și acest vârf, în mod special, este un exemplu bun. Este un oțel chirurgical foarte bine lustruit într-un ton argintiu clasic și mereu la modă. Poți cumpăra acest model și în varianta aurie, care-ți va oferi un aspect rafinat, probabil mai elegant decât cel cu bază argintie. Această bază este decorată cu un frumos opalit ce face această piesă un deliciu.

Alege opalitul din diferite culori; alb, verde, albastru și roz. Aceste pietre au întelesuri profunde: de exemplu, promovează calmul și liniștea și se crede ca frumoasele culori întăresc pacea interioară. De aceea, sunt folosite deseori în exerciții de meditație.

Poți alege de asemenea mărimea vârfului dermal, în funcție de cât de mult vrei ca piercing-ul tău să iasă în evidență. Dacă vrei să arate discret, îți recomandăm să alegi mărimea 1/8 inch (3 mm). Dacă îți place să ieși în evidență, îți recomandăm să alegi mărimea  3/16 inch (5 mm). Dar dacă nu vrei să fii în centrul atenției, ar trebui să cumperi pe cel de 5/32 inch (4 mm).

Detalii
NumeAncoră dermală cu piatră din opalit
SKUDermal-31
Campanie-50%
Grosimea firului1.2 mm (se potrivește dermalelor de 1.6 mm)
TypeTop dermal
Parte a corpuluiArcadă, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Obraz, Butterfly, Stern, Decolteu, Șolduri, Christina/Venus, Dermal
MaterialOțel chirurgical
Tip de piatrăOpalit
Tipul placăriiAnodizare
Număr bucăți1 buc.
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Ancoră dermală cu piatră din opalit
Rating-ul tău
Ancoră dermală cu piatră din opalit

*Articolele din aur 14ct sunt excluse.