Blog Thumbnail

Totul Despre Piercingurile de Ureche

Tot Ce Trebuie Știi Despre Piercingurile De Rook

Un rook este un tip de piercing de ureche, situat în pliul mic de deasupra tragusului.

Nu toate urechile au pliul prin care trece rook-ul, așa că ar trebui să verifici cu piercerul tău dacă îți poți face acest piercing.

Este rook-ul un piercing de cartilaj?

Da, un rook este plasat în pliul mic al urechii, chiar deasupra tragusului. Acest pliu este alcătuit din țesut cartilaginos, ceea ce înseamnă că nu există o alimentare directă cu sânge în zonă.

Piercingul cartilajului este puțin mai dureros decât piercingul în alte zone. Dar nu ar trebui să-ți fie teamă! Durerea durează doar o fracțiune de secundă, iar tu vei avea un piercing frumos pentru totdeauna!

Cum se face un piercing rook?

Dacă urechea ta are un pliu suficient de puternic pentru ca un piercing să treacă prin el, îți poți face un rook.

Un piercing rook se face un pic diferit față de alte piercing-uri de ureche. Adică, un rook se face cu mâna liberă, fără a folosi un clește, așa că necesită mai multă practică decât, să zicem, un tragus sau un helix.

Deoarece rook se face cu mâna liberă, este recomandabil să alegeți un piercing foarte experimentat.

În plus, spre deosebire de majoritatea piercing-urilor, rook se face cu un ac curbat și nu cu unul drept. După ce ți se face piercingul, piercerul tău va masa ușor zona în care se află noul tău rook.

Piercingurile De Rook ExplicatePiercingurile De Rook Explicate

Ce fel de bijuterii pot purta într-un rook?

Poți folosi mai multe tipuri de bijuterii într-un rook:

, cercei, sau potcoave. Totuși, este întotdeauna înțelept să asculți de piercerul tău, deoarece acesta îți oferă garanția piercingului și te poate îndruma pe baza experienței sale.

Cum se curăță un piercing rook?

Curăță acest piercing la fel ca pe oricare alt piercing de ureche. Adică, cu săpun antibacterian și cu săpun neutru din punct de vedere al ph-ului, precum și cu apă salină izotonică.

Folosește săpunul o dată pe zi și soluția salină de două ori. Săpunul curăță bacteriile și alte resturi, în timp ce apa salină ajută organismul să vindece mai repede zona perforată.

Blog Thumbnail
by2