Blog Thumbnail

Totul Despre Piercingurile Dermale

Piercingurile Dermale De Suprafață: Tot Ce Trebuie Să Știi

Piercingul dermal, denumit și piercing cu 1 punct, a devenit extrem de popular în ultimii ani. Poți purta ancore dermal în multe părți ale corpului, cum ar fi pieptul, în jurul ochilor și urechilor, precum și pe brațe.

Cu piercingurile dermale, posibilitățile sunt infinite.

Spre deosebire de alte piercinguri, bijuteriile constau dintr-o piesă decorativă interschimbabilă și o altă piesă plasată sub piele. Partea de sub piele poate fi o ancoră cu un singur punct sau o bază cu o ancoră de picior. Ambele sunt inserate la câțiva milimetri sub piele. Ele conțin o tijă filetată pe care sunt înșurubate în vârfurile frumoase.

Când vorbim despre piercinguri cu 1 punct, poate ai auzit de Skin divers. Skin diver are asemănări cu ancora dermică, dar principala diferență este că sunt piese unice, așa că vârfurile nu sunt interschimbabile.

Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Percingurile Dermale De SuprafațăTot Ce Trebuie Să Știi Despre Percingurile Dermale De Suprafață

Cum îmi pot face un piercing dermal?

  • În primul rând, tu și piercingul tău trebuie să decideți pe ce parte a corpului tău se va potrivi cel mai bine piercingul.
  • După ce ați convenit asupra locației și a dezinfectat zona, piercerul va face o cavitate cu un ac gol sau cu un perforator dermal. Apoi va introduce baza dermică cu ajutorul unui instrument de inserție a ancorei dermice cu un ac gol sau cu un perforator dermal.
  • Unii pierceri folosesc un ac de piercing obișnuit; ambele metode sunt corecte. 
  • În cele din urmă, este înșurubat vârful.

Ce tip de bijuterii pot purta în piercingul meu dermal?

Când vorbim despre bijuteriile pe care le poți alege pentru piercingul dermal, numai imaginația ta îți poate pune limite, atât timp cât bijuteria are un fir extern. Bilele ancorelor dermale au o grosiem a firului de 1.2 mm. Dacă vrei să folosești un vârf de 1.6 mm, poți folosi un converter pin.

Reține: nu schimba bila până când piercingul nu s-a vindecat complet. Dacă-l schimbi înainte, poți răsuci baza acestuia sub piele, ceea ce poate avea urmări foarte neplăcute.

Odată vindecat, poți purta vârfuri fie din aur, fie din oțel chirurgical printre altele.

Cum îmi îngrijesc piercingul dermal?

Piercingurile dermale au un timp de vindecare relativ lung, de obicei între 3-4 luni. Așadar, este important să ai răbdare și să fii atent cu ele. Cel mai important, în timpul procesului de vindecare, este să urmezi indicațiile piercerului tău și să nu atingi piercingul mai mult decât este necesar

Dacă piercerul pune prea multă presiune pe piercing, poți încerca să porți o extensie pentru a mări distanța între piele și vârful decorativ. Altă soluție este să porți un opritor de vindecare pentru a reduce presiunea pe piele.

Blog Thumbnail
by2