• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

12 Articol(e)

pe pagină

12 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing de limba din plastic

Un piercing de limbă corect amplasat nu ar trebui să atingă dinții sau cerul gurii, dar un piercing de limbă din plastic este mereu o idee bună. Indiferent de locație, nu se poate exclude faptul că bilele se vor freca de dinți ocazional, ducând astfel la deteriorarea dinților. Așadar alegerea unor piercing-uri de limbă cu bile din plastic sau confecționate în totalitate din plastic este mereu o idee bună.

Piercing-ul în limbă și leziunile dentare

Leziunea dentară provocată de piercing-ul limbii, din păcate, nu este un fenomen rar și se datorează, în principal, plasării incorecte a bijuteriilor de către artistul piercing. Alteori se datorează faptului că artistul piercing a ales să facă piercing-ul chiar dacă limba nu este suficient de lungă. Prin urmare, este extrem de important să folosiți doar un artist piercing calificat și daca știți că ”sunteți ghinionist” sau doar doriți să fiți foarte siguri, atunci alegeți un material plastic din plastic dur.

Alegeți piercing-uri de limbă din plastic de dragul dinților dvs.

Plasticul este, probabil, un termen greșit folosit, deoarece majoritatea bijuteriilor piercing pentru limbă sunt fabricate din acril sau din PTFE. Ambele materiale sunt incredibil de blânde cu dinții dvs. Desigur, va putem oferi o mulțime de modele diferite din care puteți alege, și, dacă sunteți în căutarea a ceva mai special pe care noi nu-l avem, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți - putem aduce pe comandă acel lucru pentru tine.

Este plasticul ușor de rupt?

O problemă pe care mulți o au cu piercing-urile de limbă confecționate din plastic, este că acestea se pot rupe. Totuși, acest lucru se întâmplă de obicei numai din unul din aceste două motive:

 • Le curățați cu alcool puternic. Acrilul este un material căruia nu-i priește absolut deloc alcoolul puternic, cum ar fi băuturile spirtoase. Utilizați apă fierbinte și soluție salină izotonică în loc de alcool pentru a vă curăța bijuteriile piercing din plastic.
 • Le mestecați/mușcați - Dar acesta este totuși o chestie ”pozitivă”. Dacă știi pe cineva care și-a mușcat piercing-ul de limbă sau a încercat, cu siguranță nu este o idee bună să alegi metalul pentru piercing-ul limbii. Dacă bijuteriile se rup/sparg, este doar un semn că dinții au fost salvați și sunt ok. Deoarece plasticul este spart de dinți, fiți bucuroși că nu a fost o bilă metalică care să-ți distrugă dinții și ați mușcat doar dintr-o bijuterie mai moale.