• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

27 Articol(e)

pe pagină

27 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing-uri din plastic si metal

Când alegeți un piercing de limbă atât din plastic cât și din metal, obțineți ceea ce e mai bun din ambele lumi. Un piercing de limbă din plastic și metal este construit astfel că tija este confecționată din metal, în timp ce bilele sunt realizate din plastic. Mai jos, vom explica motivele pentru care combinația este atât de avantajoasă precum și care sunt proprietățile specifice ale materialelor atunci când plasticul și metalul se combină în construcția unui piercing de limbă.

Tije din metal

Alegând o tijă din metal, alegeți o bijuterie foarte puternică și durabilă, care nu se rupe la fel de ușor ca cele din plastic. Tija aceasta va fi de obicei făcută fie din oțel chirurgical, fie din titan. Ambele materiale metalice sunt atat dure cat si puternice, dar titanul este un metal foarte pur care este, prin urmare, complet lipsit de nichel. Titanul costă puțin mai mult decât oțelul chirurgical din cauza calității mai ridicate, dar ambele materiale metalice sunt ideale pentru piercing-ul limbii.

Din punct de vedere pur optic, există și o mică diferență între cele două materiale. În timp ce oțelul chirurgical este lucios, strălucitor, și din acest motiv, sare cu ușurință în ochi, titanul este un pic mai întunecat și nu strălucește în același mod. Ar trebui să fie, probabil, invers, deoarece titanul are, fără îndoială, cea mai bună calitate, dar, așa cum spune și o veche zicală, nu întotdeauna tot ce strălucește este din aur. În acest caz, zicala se potrivește perfect, deoarece în spatele înfățișării șterse și plicticoase, se află unul din cele mai curate și mai non-alergenice materiale ce pot fi găsite în categoria metalelor. Titanul este, prin urmare, unul dintre cele mai sigure materiale atunci când vine vorba de bijuterii piercing, care sunt nu numai în contact cu pielea, ci trec și prin găuri străpunse prin piele.

Bilele din plastic

Atunci când există un piercing de limbă confecționat din plastic și metal, aproape întotdeauna bilele sunt realizate din material plastic. Dezavantajul utilizării unui piercing de limbă făcut numai din plastic este că se rupe mult mai ușor decât dacă este făcut din metal. Dar când doar bilele sunt cele care sunt fabricate din plastic, este adevărat că puteți începe să vorbiți despre obținerea a ce e mai bun din ambele lumi. Deoarece, în timp ce o tijă din metal are marele avantaj că este aproape imposibil de rupt, o bilă de plastic are avantajul și mai mare că se sparge înainte de vă sparge proprii dinți în ea.

Bilele de plastic din piercing-urile de limbă sunt aproape întotdeauna făcute din materialul numit acril. Este un material non-alergenic, deoarece nu conține nichel, deci dacă este combinat cu titan, aveți o bijuterie super non-alergenică de calitate superioară. Acrilul, totuși, este un material poros și, prin urmare, tijele din acril sunt, de asemenea, relativ ușor de rupt. Cu toate acestea, bilele în formă sferică sunt oarecum mai durabile decât tijele, deoarece va fi întotdeauna mai ușor să rupeți o tijă decât să spargeți o bilă, indiferent de materialul din care sunt făcute. Deci, atunci când acrilicul a fost turnat în forma unei sfere, este cu atât mai puternic din cauza formei în sine, în timp ce este încă suficient de poros pentru a se sparge înainte de a vă leza dinții. De exemplu, dacă o bilă de metal lovește dinții atunci când este în gură, s-ar putea risca sa se ciobească unul sau mai mulți dinți, deoarece metalul este un material mult mai dur decât mineralele osoase ale dinților. Dar când o bilă acrilică este lovită de dinți, acum sunt dinții cei care sunt cel mai puternic material, iar bilele acrilice se vor sparge, în mod normal, înainte ca dinții să o facă. Totuși, această regulă se aplică de obicei numai atunci când este vorba de dinți sănătoși și puternici.
Cu toate acestea, aveți grijă să nu înșurubați bilele acrilice pe tijă atât de ferm încât să le spargă tija - este o greșeală des întânită. Bilele acrilice trebuie împinse doar încet și nu forțați.

Compoziția perfectă

În concluzie, se poate spune doar că piercing-urile de limbă cu tije din metal și bile acrilice sunt combinația perfectă atunci când vine vorba de materiale. Veți avea o tijă puternică și durabilă, precum și bile frumoase, care se găsesc într-o mare diversitate de culori și modele și care sunt de perfecte și pentru dinții dvs. - Și dacă doriți să urmați și trendul hipoalergenic, astfel încât să împușcați doi iepuri dintr-un foc, o puteți face prin alegerea unei tije din titan cu bile din acril.