• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

36 Articol(e)

pe pagină

36 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Din metal

Un piercing de limbă poate fi confecționat atât din plastic cât și din metal, dar piercing-urile de limbă din metal încep să fie, treptat, mai răspândite. Atunci când alegeți un piercing de limbă din metal, sunteți sigur că veți obține o bijuterie puternică și durabilă. Metalul este, desigur, un material mult mai rezistent decât plasticul, care este mult mai ușor de rupt. Există mulți care ar dori să cheltuiască un pic mai mult la cumpărarea unui piercing frumos și greu, care este realizat într-un design deosebit de interesant. Aici aveți în mod clar un mare avantaj să alegeți un piercing de limbă din metal, pentru că sunteți siguri că va dura mult în timp și că banii vor fi fost bine cheltuiți.

Piercing-uri de limbă cu pietre

În această categorie veți găsi, printre altele, piercing-uri cu și fără pietricele și în culori diferite. Puteți găsi mai multe modele diferite sau forme și modele de pietre în piercing-uri de limbă din metal. Bijuteriile piercing cu pietre devin, treptat foarte frecvente, în special la piercing-urile de limbă din metal. Ele dau o notă de eleganță și rafinament. Același lucru este valabil și in cazul piercing-urilor de limbă placate cu aur. Vă recomandăm să utilizați în mod regulat soluție salină izotonică, pentru a vă curăța bijuteriile piercing-urilor de limbă. Acest lucru ar trebui să fie, de asemenea, făcut și după ce piercing-ul limbii tale s-a vindecat, astfel încât limba și bijuteriile să fie păstrate curate și frumoase.

Materiale metalice pentru piercing-urile de limbă

Cele mai obișnuite materiale metalice pentru piercing-uri de limbă sunt oțelul chirurgical și titanul. În plus, puteți, bineînțeles, să cumpărați și piercing-uri de limbă din aur dacă bugetul de cumpărături vă permite. Atunci când se utilizează aurul pentru bijuterii piercing, este important ca aurul să fie cât mai curat posibil, fără a deveni, în același timp, prea moale și flexibil. Aurul de 14 carate îndeplinește cele mai bune condiții și este, prin urmare, singurul pe care îl vindem la bijuteriile din aur, aici la magazinul BodyMod.ro.

Oțelul chirurgical este un material utilizat pe scară largă pentru bijuteriile piercing în general, și, bineînțeles, se aplică și piercing-ului limbii. Oțelul chirurgical este greu și frumos, și nu eliberează nichel. În același timp, este, de asemenea, un material foarte accesibil, care permite celor mai mulți să cumpere mai mult de o bijuterie la un moment dat. Deci, dacă ești genul caruia îi place să să-și schimbe piercing-ul limbii de multe ori și-ar dori să aibă o mare varietate de bijuterii piercing diferite, atunci oțelul chirurgical este materialul ideal.

Titanul este oarecum mai scump decât oțelul chirurgical, dar aici plătiți și pentru o calitate a unui material foarte curat și puternic. Titanul este un material incredibil de curat și 100% fără nichel. Din același motiv, titanul este folosit atunci când, de exemplu, în cazul unor intervenții chirurgicale spitalicești, tijele metalice trebuie să fie introduse în corp deoarece materialul este septic. De aceea este aproape de la sine înțeles că faceți o alegere foarte conștientă și de calitate atunci când cumpărați bijuterii de piercing din titan.