• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 69 lei. Altfel, de la 8,90 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 74

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Articolele de la 1 la 48 dintr-un total de 74

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Piercing de limbă

Piercing-ul de limbă devine din ce în ce mai popular, dar este, de asemenea, un piercing care este, adeseori, făcut greșit. Învață câte ceva despre piercing-urile de limbă chiar aici.

Piercing-ul de limbă și bijuteriile pe care le poți folosi

Un piercing de limbă este făcut întotdeauna cu o tijă dreaptă, denumită uneori și ”barbell”. Piercing-ul de limbă este întotdeuna făcut cu o tijă mai lungă decât de obicei pentru a permite loc unei eventuale umflături/inflamații. După aproximativ 2-3 săptămâni de la efectuarea piercing-ului, o puteți schimba cu o tijă mai scurtă, de 16 mm, iar unii pot opta pentru o tijă chiar mai scurtă de 16 mm.

Omul și-a străpuns dintotdeauna limba, în multe culturi fiind un simbol al statutului sau o protecție împotriva duhurilor rele. În partea noastră de lume, piercing-ul de limbă se face mai mult pentru spectacol/epatare, și nu există, prin urmare, nici un sens sau simbolistică mai profunde în spatele acestui tip de piercing.

Cum se face în mod corect un piercing în limbă?

Se face o perforare a limbii, așa cum am menționat mai sus, cu o tijă dreaptă, iar străpungerea ar trebui făcută întodeauna cu un ac. Este important să apelezi la un artist piercing profesionist atunci când îți faci un piercing în limbă pentru că acest piercing nu este la fel de simplu de făcut precum ai crede. Pentru început, este necesar să știi unde este locația corectă și asta e una din cele mai frecvente greșeli ale unui începător. Dacă este prea în față îți poate deteriora dinții, iar dacă este prea în spate trece dincolo de cerul gurii. În plus trebuie să ții cont că sunt câteva vase de sânge mari pe partea inferioară a limbii care trebuie neapărat evitate. Toate acestea, fac să fie nevoie de un profesionist. Dacă iei în considerare acest piercing pentru tine, îți recomandăm să citești mai multe despre piercing-uri de limbă în paginile acestui magazin online..

Ce bijuterii ar trebui să alegeți pentru piercingul limbii?

Așa cum am menționat mai devreme, o bară sau tijă dreaptă este cea mai frecventă bijuterie de piercing, dar există și unii care preferă un inel mare. Dimensiunile standard ale tijei de străpungere a limbii sunt de 1,6 mm grosime și 16 mm lungime. Cu toate acestea, unii le pot scurta până la 10 mm. Dacă doriți o tijă scurtă acestea pot fi cumpărate în vrac aici la magazin.