Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Set tapere din oțel chirurgical cu tuneluri - 10%

Oferta se încheie în ...
Epuizat din stoc
Oferta se încheie în ...

Acum poți obține acest set super smart de tapere din oțel chirurgical cu tuneluri pentru fiecare mărime din set. Practic, funcționează introducând taperul prin ureche atunci când dorești să lărgești la o anumită măsură și lăsându-l acolo prin simpla deșurubare a capătului ascuțit. Apoi poți înșuruba ”jumătatea de tunel” livrată în pachet direct în locul în care ați deșurubat taper-ul. Acum ai un întreg tunel lucios cu filet așezat în lobul urechii - fără să fi fost nevoie să scoți mai întâi ceva de acolo. Noul tunel poate fi înșurubat direct fără a mai fi nevoie să scoateți taper-ul din ureche, astfel încât lobul urechii va avea un tunel în loc de taper.

Prețul este, de asemenea, complet legat de acest set unde veți obține cele șase tapere, precum și șase tuneluri pentru aproximativ jumătate din prețul pe care ar fi trebuit să-l plătești dacă le-ați fi cumpărat în mod individual. De fapt, nu credem că poate fi ceva mai avantajos decât aceste tapere smart cu tuneluri.

Setul inteligent vine într-un design simplu și clasic din oțel lucios, care poate fi utilizat de ambele sexe și pentru orice ocazie, fie zilnic fie la ocazii deosebite cum ar fi o petrecere. Când primești setul, în acesta vor fi incluse următoarele mărimi:

  • 3 mm.
  • 4 mm.
  • 5 mm.
  • 6 mm.
  • 8 mm.
  • 10 mm.

Pe scurt, cu acest set de tapere poți lărgi piercing-urile de la 3 mm la 10 mm și în același timp poți utiliza un tunel pentru fiecare întindere, în loc să lași taper-ul să stea în ureche, așa cum fac mulți alții. Economia obținută reiese din faptul că poate fi o afacere costisitoare dacă ai fi nevoit să cumperi bijuteriile pentru fiecare dimensiune/etapă de lărgire.

Detalii
NumeSet tapere din oțel chirurgical cu tuneluri
SKUTaperset-tunnels
Campanie- 10%
Modalitate închidereFilet interior
TypeSet pentru stretching
Diametru stretchingSet cu diferite mărimi
MaterialOțel chirurgical
CuloareLucios
Număr bucăți6 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Set tapere din oțel chirurgical cu tuneluri
Rating-ul tău
Set tapere din oțel chirurgical cu tuneluri