Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

REDUCERI DE IANUARIE
100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Plug de ureche cu o-ring și piatră mare -25%

29,25 Lei începând de la 39,00 Lei -25%
în stoc

Vrei bijuterii clasice cu puțin bling-bling pentru urechea ta? Îți prezentăm acest plug perfect pentru tine. Este un plug cu o singură evazare, ceea ce înseamnă că are doar o parte de arătat, în acest caz, acel cu piatră. Spatele vine cu un o-ring ce permite inserția și scoaterea.

Piatra este fațetată într-un fel care permite luminii să pătrundă prin multe unghiuri. Dar, acest plug va fi întotdeauna strălucitor deoarece corpul este în continuă mișcare.

Chiar dacă ești bărbat sau femeie, acesta este un plug perfect pentru toți. Este disponibil într-o varietate de culori. Piatra transparentă este cea mai clasică și celelalte două sunt mai originale. Totul depinde de personalitatea și gustul tău.

Piatra este atașată de structură mulțumită unor gheruțe. Ele previn cercelul să iasă, cu avantajul că o vei putea purta chiar dacă faci baie sau mergi la saună, din moment ce nu conține glue ce se poate dizolva.

După cum am menționat, partea neagră a plug-ului au un o-ring ce permite să se gliseze în gaura ta de ureche sau să se scoată. Dar, nu-ți vei răni lobul urechii când vrei să-l folosești.

Detalii
NumePlug de ureche cu o-ring și piatră mare
SKUPlug-158
Campanie-25%
Modalitate închidereInel ”O”
TypePlug
MaterialOțel chirurgical
AdâncimeVariabilă
Număr bucăți1 buc.
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Plug de ureche cu o-ring și piatră mare
Rating-ul tău
Plug de ureche cu o-ring și piatră mare