Inspirație pentru un nou stil

Până la -25% reducere: nouă piese adăugate

Inspirație pentru un nou stil

CUMPERI 2, PLĂTEȘTI 1

O nouă ofertă în fiecare zi

100 zile retur
LIVRARE URMĂRITĂ 19.99 LEI. GRATUITĂ DE LA 140 LEI
LIVRARE RAPIDĂ ACASĂ SAU LA PUNCT LIVRARE
Se încarcă...

Piercing de buric model floare cu piatra in centru

34,00 Lei
în stoc

Ai o șansă unică să-ți împodobești buricul cu un cercel ce nu este doar feminin și frumos, are și un înteles foarte special. Acest cercel de buric vine cu o floare cu un aspect rustic și este disponibil cu diferite feluri de pietre semiprețioase în diferite culori. Fiecare dintre ele are întelesul său.

Cea mai închisă la culoare dintre ele este un fel de piatră numit ochi de tigru, și se spune că are puterea de a oferi ganduri mai clare și mai multa minte persoanei ce o poartă. Dacă tu crezi că această piatră te poate ajuta, este alegerea perefectă pentru tine. Dacă în loc de asta esti în cautarea unor pietre să te ajute în relația ta romantică și fericire în general, îți recomandam să alegi opalite.  Se spune că acest cercel de buric oferă energie pozitivă și poate ajuta oamenii cu dendință de depresie. 

Cuarțul roz are proprietăți similare cu opalitele și ajută de asemenea să creeze o balanță interioară și un sens intens de iertare. Are un efect calmant pentru persoanele fragile și este o piatră ideală pentru a conecta mintea cu trupul. 

Și în final, îți prezentam piatra de turquoise, ce are acelasi nume ca si culoarea. Turquoise-ul este o minerală ce promovează energia pozitivă și norocul, protectia și vindecarea. Se spune ca puterea îi crește cand îl pui aproape de plex, de aceea este perfect pentru gaura ta din buric.

Alege acest cercel de buric cu piatra pe care o placi cel mai mult înainte să se vandă complet și îl vei primi la ușa ta în câteva zile. 

Detalii
NumePiercing de buric model floare cu piatra in centru
SKUBelly-353
Grosimea firului1.6 mm.
Modalitate închidereFilet exterior
TypeTijă de buric
Parte a corpuluiBuric
Lungime10 mm.
MaterialOțel chirurgical
Dimensiunea bilei5 mm.
Produsul este lipit?Da
Tipul placăriiStandard
Număr bucăți1 buc.
Materiale secundareAlamă
Bijuteria este placată?Da, în întregime
Scrie propriul review
Tu revizuiești:Piercing de buric model floare cu piatra in centru
Rating-ul tău
Piercing de buric model floare cu piatra in centru