• Materiale originale
  Toate produsele noastre sunt 100% autentice
 • Transport gratuit
  La comenzi peste 199 lei. Altfel, de la 19 lei
 • Livrare zilnică
  Oferim multiple modalități de livrare
 • Cea mai mare selecție
  Mereu peste 600.000 de articole în stoc

6 Articol(e)

pe pagină

6 Articol(e)

pe pagină

 •  
  Politica de returnare 30 zile
  Te hotărăști având bijuteriile în mână
 •  
  Trustpilot
  Peste 600 de evaluări bune ().
 •  
  Serviciul pentru clienți
  Telefon și email, în fiecare zi orele 10-15:30.

Pachete pentru lărgirea piercing-ului

Dacă te afli în plin proces de a-ți lărgi piercing-ul lobului urechii sau doar te gândești să începi s-o faci, atunci ai posibilitatea de a face o achiziție foarte bună. Poți să cumperi un set întreg pentru lărgire piercing, la care vei economisi mai mult comparativ cu achiziția lor individuală. Când cumperi un set la ofertă, pur și simplu vei alege un set de lărgire piercing la care diametrul pornește de la o marime mai mare decât cea pe care o ai. Dacă se întâmplă să vă aflați într-un stadiu al lărgirii pentru care taper-ul / întinzătorul corespunzător nu este inclus în pachet, veți avea întotdeauna opțiunea de a cumpăra un singur taper în dimensiunea lipsă, împreună cu setul.

Ar putea fi un caz, de exemplu, în care aveți o lărgire de 6 mm și acum doriți să vă lărgiți piercing-ul mai departe. Trecerea la diametrul de 8 mm poate fi prea abrubtă pentru început. În acest caz aveți posibilitatea de a cumpăra un taper separat de 7 mm adițional setului tău de lărgire piercing. De asemenea, ai posibilitatea de a cumpăra un taper separat de 9 mm pentru a completa setul de lărgire, dacă dorești.

Diferite pachete la ofertă

Aveți opțiunea de a alege seturi de tapere în mai multe culori și modele diferite. Seturile vin cu cele mai populare modele de tapere și anume tapere drepte si tapere spiralate. Dacă alegeți taperele drepte aveți opțiunea de a alege un set exclusivist din oțel chirurgical. Setul din oțel conține mai multe dimensiuni decât celelalte seturi, în timp ce, pe de altă parte, puteți alege mai multe mărimi diferite dacă cumpărați modelele din acril.

Dacă alegeți un set de tapere spiralate, trebuie să știți că acestea încep de la un diametru de 2 mm. Deci, dacă aveți nevoie de cea mai mică dimensiune, cea de 1,6 mm, aveți, de asemenea, opțiunea de a achiziționa un taper spiralat separat, în plus față de setul dvs.

Indiferent de tipul de taper pe care îl alegeți, puteți mixa și potrivi culorile din setul dvs. așa cum doriți. Ai exact aceleași culori din care poți alege de aici, ca acelea pe care le ai la dispoziție când cumperi tapere la ofertă. Acest lucru nu se aplică, desigur la seturile de tapere din oțel chirurgical.

Dacă vrei să cunoști mai multe despre lărgirea piercing-urilor "răsfoiește" paginile magazinului nostru online unde, printre altele, vei găsi informații utile despre lărgirea piercing-urilor.